Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinar treba da dogura do urednika programa a direktor treba da radi čovjek koji se razumije u ekonomiju
@sabane Mjesto direktora BHT je ustvari funkcija glavnog urednika programa. Ekonomijom treba da se bavi generalni direktor, kao što i jeste slucaj.
@hostapler ja koliko poznajem strukturu na TVu glavni i odgovorni urednik ili urednik programa nije direktor osim ako nisu nešto promjenili ovi u vlasti svakako su nakaradna i vremena i država i vlast i narod
Radi svoj profesionalno a i lijepa je, za razliku od ovih do sad gabora.
EJJHHH. EVO JE SPEAKIRA SAD TRENUTNO NA BHT. 27.07. 2020 19:00. IPAK LJEPSA NA OVOJ SLICI, NA DNEVNIKU BUCA,IMA ONA KOJU KILU VISE,OVO JOJ JE SLIKA IH MLADJIH DANA.😜
Samo se pitajte ko je direktor-ca TV srpske da slucajno nije neki Bosnjo? cisto sumnjam, niti ce kada biti, Bosnje su obicni paksho lizci..
Ova mora da se jebe pravo dobro
Neda, mnogo lakše sada kaže da !
Javne televizije su stvar proslosti. Te televizije gledaju penzioneri koji se ne znaju koristiti mobitelima. Trazio sam od Bh Telecoma da mi ukinu BHT i Federalnu sa Moje TV ali mi nisu dozvolili. Sadasnjost i buducnost je online.
OBN supernova music talents
cestitam nedo
Sjećam se Nede, nikada se nije nešto isticala i bila glasna...No lijepa i zgodna uvijek...Stat i gledat
Podrška Neduška, ti to zaslužuješ :*
Neda je simpaticna :)
mmmmm dobraaaa 🥰🥰
Bolje da BHT ne postoji,jer korupcija,mito i sta sve je duboko usla u ovu kucu.
šta bih joj radio, kao prvo bih joj oduZO mobilni da ne slika selefije
Zato im i jest Bitka na Neretvi najnoviji film!
Neda je zvono.