Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci DF bio u pravu
Usli sa njima u koaliciju da bi im dali lelegitimitet da postavljaju koga gdje pozele,a onda se ko usprotivili tome.Ko Komšić nije znao ko je Sda.
Sve političare na Goli Otok, i dovesti mlade, školovane i motivisane ljude, ako treba i iz dijaspore.
Nisu tigri zaslužili da dobivaju govna za jesti ;)
Sve politicare na otok, je li, a onda mlade postaviti za politicare? Evo ja sam mlad, idealista, fakuktetski obrazovan, borim se posteno i znas sta: nezaposlen sam. S razlogom, nekome smetam. Sutra da mene neko izabere bilo bi, eno ga uhljebio se. Nego znam ja nas, yebo ti nas.
E stvarno mi nije jasno da "pobjednicke" stranke dijele upravljanje javnim preduzecima svojim clanovima. Pa zato nam je zemlja tako jadno spala da sta rade a to je da prosjace. Svugdje u naprednom demokratskom svijetu za direktore javnih preduzeca raspisuju se JAVNI konkursi i normalno sve sta ide uz to. A kod nas: clan pobjednicke stranke sa "diplomom" srednje skole plus"diplomom" divljih "univerziteta dobije titulu generalnog direktora Vodoprivrede, a greskom "diplomiro" poljoprivredu. Tako to kod nas rade. Uzas.
Pa valjda ide poslje istraga protiv onih koji su van zakona radili :) ali daBogda
iskreno, vise ima smisla da vlada kao cjelina imenuje uprave u jp umjesto da je to pod.kontrolom ministara tj stranaka. medjutim to jedino ima smisla ako ce se birati strucni ljudi a ne podobni. na zalost ovo je uradjeno da hdz pomete svoja govna i sakrije kriminal po aluminiju a i shupci iz sda isto tako
Za to vreme u civilizovanom entitetu Srbija i Republika Srpska formiraće mešoviti energetski komitet koji će se baviti realizacijom zajedničkih projekata, najavili su u petak ministri energetike Srbije i Republike Srpske Aleksandar Antić i Petar Đokić. Prvi sastanak komiteta biće održan 10. oktobra u Banjaluci.
Ja Vlade i govana. Sve su oni ovo znali. Morali su sve ad hoc uraditi kako bi se stvorila lazna parlamentarna vecina. Pa harmonija koja je vladala mjesec dana u Vladi Federacije mogla je samo znaciti da ce biti opci krah. Nije moglo drugacije. A niko nece da popusti. Zato je pukao brak.
Eto koliko je briga SDA za državom,šta vi mislite da oni nisu znali da nisu upravu i da će izgubit na ustavnom sudu.Zato će gradjani morat sve namirit onim što su nelegalno skinuti a sda se je u medjuvremenu namirio.Ostaje nam samo da sjedimo i plaćemo od tuge koja nas je zadesila .Davno sam ja rekao da u istoriji ove države nikad gora zumra nije bila od ovih što su nam slobodu kao izabrali.
Koji smo mi cirkus od države ... Koje ublehe oni nama uvaljuju već desetljećima ...??? Ovo ni kod Homera Simpsona ovako lako išlo ne bi ...? ? !
SDA mafia!!!
Čekaj malo, ovdje piše da se sjednica neće održati zato što 5 sudija smatra da je Uredba Vlade neustavna ?! I nema uticaja politike na pravosuđe ?!
Jos jedan dokaz da je sve zapelo zbog elektroprivrede a ne zbog nekog postenja I zakona...moj skijas ispuho si I ti...
Da je samo on ispuhao još uvijek bi mi imali kapaciteta za bit Švicarska ... Puno više zla nam prave ovi SDA i HDZ smučari... U kurčini smo mi jarani moji
Oni barem rade javno,ne glume postenje ko ljiljan...
Jebem li vam nanu nanulicu! Samo vam je bitna fotelja i kako cete selo svoje zaposlit zohari!
_"Ostaje da se vidi šta će se desiti ako Ustavni sud FBiH spornu uredbu proglasi neustavnom s obzirom na to da je do sada, u skladu sa uredbom, imenovano više desetina funkcionera u javnim preduzećima." Šta će se desiti? Ništa se neće desiti, jer oni su postavili ljude na mjesta (svoje), a znali su da krše zakon. Nije "ako Ustavni sud spornu uredbu proglasi neustavnom", nego je mora je proglasiti neustavnom. Desit će se to što sam već i napisala: N I Š T A!
Sta vele za onog Bajrona i njegov autohtoni bijeli luk...hoce li ili ne dobiti taj podsticaj i hoce li onim gazdama sto kmece po Strosmajerovoj i okolnim ulicama vratiti basce jer toboze morali su otpustiti tri konobara i stoje na usluzi i razvoju turizma sa svojim cajkama i zauzimanjem povrsina tako da turisti ne mogu ni proci dalje od njihovih stolicetina po ulici
ali samo se spominje ministarstvo energetike industrije i rudarstva...zasto li? hmm...