Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pritisni ih Fadile...i jesi k`o kamen za kupus...
1.RS, Dodik 49% 2.HRHB, Čović 27,3% 3.Boko Haram, Bakir 18,7% 4.Krajina, Babo 5%
Da je ured za reviziju na vrijeme izgradio svoj ugled u društvu i javnosti, zagovarajući da njihovi izvještaji ne smiju ostati mrtvo slovo na papiru već da moraju dati efekta, sad bi imali drugačiju pregovaračku poziciju. Ovako, s 2-3 jača spina, recimo o racionalizaciji troškova u FBiH koju moraju svi osjetiti, pa i revizija, izbacit će vas iz igre. Ugodna pozicija "mi samo pišemo o lopovluku, nije do nas što nema sankcija" došla je na naplatu.
samo vi brišite komentare koji ne odgovaraju stranačkim politikantima, pa onda plačite kad vas neko istuče na ulici
Tori Black - najbolja na pornhd.com
Tori Black - najbolja jebaljka na pornhd.com
Revizori, samo nastavite sa radom, mora se nekad i žrtvovati dok tužilaštvo ne počne raditi svoj posao. Dobar je znak da žele da vam uskrate sredstva, znači da radite svoj posao.
Fadi ili Fadil kako god peder. Samo što nama ovaj neće ništa ostaviti u naslijeđe a jebe nas momački.
Vlada FBiH je mafijaška organizacija !
Ma ..ebe se Jelki i za Reviziju i umanjen budget
joj Hamo vidi mu glave! Pa svi premijeri do sada ko Snorkijevci, ne možeš gledati u njih koliko su odvratni.
Fadile šalji para krajni, i ja bih da dobijem više od 10 plata ove godine.
Traže od privatnika da posluju po pravilima, a oni prvi ne dozvoljavaju reviziju svojih poslova. Opet je LOGIKA zaobidjena u širokom luku...
ovaj dvojac je primjer kolegijalne saradnje
Ometanje službene osobe, krivično djelo KZ FBIH ! Imate federalni mup nek upadne malo kod Fadila, nek ga privede u lisicama pa neće više ometati službena lica.
kakav bi to prizor bio....
hoće li se od nove godine stvarno i bez izuzetaka primjenjivati ovo da se moraju uplatiti svi doprinosi i plate iswtovremeno ili slijedi blokada.................e da mi je i to dočekati
Eh, čudna mi čuda! Ništa novo od naše licemjerne vlade! Naravno da je ovaj njihov potez za krivičnu osudu! Ne mogu na drugi način osujetiti reviziju svojih institucija, nego smanjenjem novca revizorskim organima onemogučujući im uvid u njohove finansije i trošenje tih finansija. Potez je proziran kao celofan. I budala može da vidi da ovim putem žele saakriti svoje kriminale. Tužite ih!!!