Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa prvo radno iskustvo, šta očekujete?!
Hahahaha bravo
ako su pripravnički prije odradili onda je to bilo kod babe ili tate u firmi...roditelji su ga samo vodili kroz papire da radi...a ne zna uplatnicu ispuniti...već viđeno@Rusty
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek ti mamicu savjetuju Fadile !! Al o babinom trošku, a ne našem ! A vidjeli smo i kako: udario si poreze na naniži topli obrok a nisi na 200 miliona na najnižiže kaldionićarske uloge !!
Da nije za žaljenje, ova bi vlada bila za opštu sprdnju. Ovako se vodi u propast jeda čitav populus od 2,3 miliona!
Da im kao gradjani dokupimo iskustva, kad svakako pustamo onog Novalica da nam radi sta hoce.
Pametna je nasa vlada , njeni izabrani djelatnici su se dosjetili kako da ukradu jednu penziju (mirovinu) , sad ce biti isplate do 10. u mj. pa slijedi prijedlog "pametnih" do 20. u mj. i na kraju godine pojela maca onu 12. "crkavicu". Sto ce nasoj vladi oni koji misle svojom glavom kad su ovi izvrsioci "bolji" ...
Nema zivota bez reforme drzave, makar revolucijom. Ova banda se nemoze trpiti vise !
ma nemoguce.. sa bosanskim diplomama ( u to se ubraja i sarajevski univerzitet) nisu experti.. ma hajd bjezi. to nemere bit.
fooodile guzim ti naidu i azru kurvetine seljačke
Ovo je prava invazija rodbinskih moljaca na vladu, ko na stadion u finalu evropskog prvenstav u fudbalu. Tamo su ih provlačila svjetla reflektora, a kod Fadila visoka primanja , nedostatak bilo kakve odgovornosti nakon novog kredita MMFa i duboka hladovina !! Po onoj: Para laka a posao nije težak ! I sad još nek neko priča da FADIL I BAKIR NE ZAPOŠLJAVAJU !! Usoatlom kad na istom mjestu zapošljava predsjednik SINIDKATA FBIH !!, ma što ne bi i njegov partner FAdil !! I onda brto zakon i poreze !
sdoo booosnjakistan
Pa kako da ga steknu kad im ne date zlobnici. 😁😁😁. Ko je nama kriv kad nismo "sperm-lucky" ko oni 😂😂😂. Al meji je chavara idol...7 savjetnika za nepismenog seoskog idiota iz.busovache
Jeste i sta sad pa prosla vlast je imala puno vise iskustva pa sta napravise ? A dok nam je Gospodin Bakir Izetbegovic i SDA sve ide bolje i samo napradujemo :)
Kako nemaju?Savjetnik u ministarstvu trgovine,turizma i saobracaja ima 20 godina konobarskog staza.Dok je sluzio pice u kafani usput sredio sebi posao.
jel' u međuvremenu završio fax?
@REZIDENT2016 Da ,u vrlo kratkom roku, metodom copy&paste i prezentacijom u power pointu, dakle vrhunski strucnjak.
Samo nas derite mater vam vašu
opleti po vladi SDP-OVCI
Fadile, magare. Fadile, magare. Fadile, magare.