Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta glumi?!🤔
@BullevarSmrdljivi a odgovara ti da SDA vlada, pa da onda možeš da njaške i šašpi po svima nama, smradu ljudski!!
A direktor Ureda za borbu protiv koruocije moze biti clan stranke...
Ovaj covjek nema ni grama obraza, to je najgori sloj drustva. Danas je sa reisom a veceras vec u kafani uz alkohol a inace su ^oni^ slicni. Narod zna!
Upravo tako.
Tako je nemore i jare i pare...Budi ili glumac ili političar i ove sportiste sve ih treba najurit iz politike
Od ovog i muhe govnare bježe
Ja mrska covjeka majko
Lik ko i Kusturica,igra za onog ko mu vise da,tanak je on za hapanje.6 mili.platise kineske vakcine,stoki svedno,uvedise voz,da pravi gubitke,120 mil.su placeni ti vozovi,stoki svedno,pa i ovo...BLEEEE
Pa kako ćete tako na našeg Emira, on je i ušo u SDA zbog hapanja. Sacekajte malo dok nova partija dodje na vlast, brzo će se on prešaltat tamo kod njih. Sabur samo!
zato onako dobro glumi prevarante
Ljigo, par excellance.
pa majku mu . svi Nip članovi kako je došla trojka su na javnim mjestima a smeta vam Emir koji je sa jednom dramom pridonio više da ljudi čuju za Bosnu nego što će Konakovic i kampanja za čitav život uraditi . Nip -zaposli bližnjeg svog.
Sredit će to glumac sve
Znam ga iz Tuzle još od prije rata uvjek je bio smrad.
Stajling gluho bilo
Po zakonskim zaslugama.
Rijetko odvratan lik
Da nije SDA nebi bilo ni funkcije jedno bez drugog kod nas ne postoji kad bi se odrekli stranke radi funkcije u strankama nebi niko ostao :)