Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj tip je uvijek sumnjiv bio. Vazda je u nekim aferama. Na očima mu se vidi da šmrče
@Nešto_ovdje_smrdi jesi ti uopste pročitao vijest? Tuže ga jer je istrazivao lažne diplome, a nije smio to da radi jer nije dobio nalog od šefa. Inače Čavka je jedan od boljih tužilaca u ovom smradu od države.
Zika lajk dis
Uh ova slika je stara oko 10 god. I tada je bio na vrhuncu smrkanja! Svi mu donesivali na test a jos i gratis roba! Pa ko nebi probo?
Dragi Klix, Vidim da si vec negdje zaturio i skinuo clanak od drzavnog i egzistencijalnog znacaja. S malo pameti i vise rada, ulizivacki portali poput tebe ce prije ili poslije propasti. Lp Tvoj pajdo
pickq
Nadam se da ce se i ovom papku jednom stati u kraj!
Ovako izgleda neko ko ti ruši ono malo države što imaš. Dokumentovani slucajevi kriminala, korupcije i pranja para od svjetski zloglasnog narko kartela TRUHNU u ladicama. Pratite i dajte podrsku istrazivackom novinarstvu Žurnala i Avde Avdića. Mozda cemo se i spasiti..
eto drzave, tuzi njega sto istrazuje, a pusti kriminalce da prodaju diplome
Toliko dokaza o diplomama niti ko ode u zatvor i zatvorise im ''univerzitete'', niti kome oduzese diplome i izbacise sa budzeta i javnog sektora gdje su se zaposlili laznim diplomama sve ostaje samo na otkrivenom masovnom i udruzenom kriminalu izmedju institucija i tih ''univerziteta''
Pa podizanje OPTUŽNICA protiv TUŽIOCA, SUDIJA pa onda razna POTKIVANJA, to je NORMALNO stanje u VSTV_u !!! Da nema toga bilo bi NENORMALNO !!!
Ništa protiv Osmice dok država ne odobri....
PRAVDA ZA ZIKU TURKOVIĆA!