Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serem mu se pos red ureda hrvatskog clana
ispravka.... posred
Sviras mom kurcu BOSNA FOREVER. TAKOZVANI MANJI ENTITET. NEVER NEVER
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
re jadna ti pamet Čoviću.
čović tumara po BiH kao ranjen vepar.
Steta sto "europljnin" Covic nemoze traziti zatvorenike da mu odrzavaju ured bez znacaja hhhhhhhhh moze zaposliti skutore koji ostanu bez posla kad se ugasi Aluminijum hihihihiji
Opet kmečanje :-)
drugPero Pa jeste, ovaj HDZ kmeci od 7. oktobra. Fakat, dosta vise.:)
@JazukZaPeshtu Nekom drugom kmeči, nisam ti ja rame za plakanje :-)
AA haha jel to izinata čoviću.ti znaš da je i magarac iz inata krepo.A ti imaš tako ogromnu kuću što ti je narod napravio pa vodi mileta tamo.stoko ona zatucana.nemaš ni pameti niti išta svoje što si zaradio.parazit.
Ko je vlasnik objekta? Ko raspolaže objektom. Ako je zgrada u vlasništvu Grada mora se zatražiti informacija ko plaća zakupninu, na koji način i pod kojim uslovima?! Isto to treba provjerit ako je objekat vlasništvo nekog drugog pravnog ili fizičkog lica, uključujući kantonalne, federalne ili državne institucije. Provjeriti i u okviru zakona sankcionisati ili naplatiti, ako je sve legalno.
bravo
Ne daju oni jednu popišanu kancelariju, ali hoće od države milione za sanaciju Aluminija,m kojeg su upravo oni "svukli u ravan".
U skladu sa genetskim kodom , gospoda krecu na zauzimanje WC prostora... valjda da nacu posla za Covica koji nikada nece biti clan Predsjednistva
moze dok Komsic ne preuzme funciju, a onda ce mu biti urucena delozacija 😂😂
Haha koja sprdnja od "institucije" i "ureda" :))
e taman sada moju promicati europske vrijednosti iz ovako fine zgrade.......
Pa to je i bio, Ured za razvaljivanje BiH.
A čijim parama je taj prostor uređen? Da li je otkupljen ili je bio iznajmljivan? Prvo pare namirite u državnu kasu pa radite šta hoćete sa prostorom.
Dok Željko preuzme konce ima da vas kara svaki dan u tom uredu
kad bi smio i doći do njega....
Jasan pokazatelj da ono sto je čizmom u Dejtonu bilo pod nekim plemenom, da je i sada i da smo vjecno taoci tog nakaradnog nametnutog sporazuma. Ako neko misli da ce se stvari same od sebe rijesiti, grdno se vara.. u BiH treba da zive samo oni koji vole ovu zemlju, i kojima je ona na prvom mjestu.