Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki Sarajlija iz Rogatice vidio Njujork i hoće da tako bude i Sarajevo
Ovo ni u Njujorku ne smijes raditi. Imas odredjeno Times Square gdje se ovakve stvari rade a sve ostalo ti treba masna dozvola da upalis i sijalicu
@Dado ma znam, ovo je samo bio sarkazam :D
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ljudi dragi, ovo je naša ulica, ulica koja je nama jako bitna! Ko je to sebi dao za pravo da ovo uradi bez da nas pita? Hoćemo li po običaju šutiti i pustiti da pišaju po nama?
motaj kablove...
Displeji sprečavaju protok vazduha a prikazivaće stepen zagađenja smogom koja ironija 😡
Ja bih samo ovu konstrukciju malo bolje ukrasio ili zamaskirao.
Nije problem što neko pokuša da zaradi na ovaj seljakluk problem je što će ovo ostati ovako jer niko od rodženih sarajlija nema volju da poduzme išta osim coktanja i seruckanja po portalima.
Odlicno ! Lijepo moderno-tacno onako kakvi smo,spolja napucani iznutra truhli..ali lijepo nema sta- treba do m.dvora sve postaviti ..
Mene je zgrozilo jedino što vidim ovu dvojicu kako zagrljeni hodaju po centru grada
Stvarno ruglo!
Ukloniti !
Neki dan napisah ovdje da je politika u Starom gradu ne daj Boze,evo svaki dan novi seljakluk procitam o ovoj opcini,prvo zakaci dobrosolicu sa svojim imenom pa sad poceo da kaci ove reklame,a narodu po carsiji prije par mjeseci kazne pisane za bas ovakve svjetlece reklame..Mislim crni ibrahime (najmermo malim slovom napisano) da je vrijeme da odmoris dosta je i tebe bilo.
fujjjjjjj
Tako je kad se dadne apsolutna vlast nekome poput Hadzibajrica. Covjek mjenja ploce u Ferhadiji 17 puta i to njegov sura radi, postavlja Amare Trbovice osudjenike u upravne odbore....
Nezna Bosnjo sta je sklad.
Tužilaštvo KS treba uhapsiti počinioce ovog krivičnog djela. Vjerujemo da je saglasnost dao i Kantonalni Zavod za zaštitu kulturno-historijskog naslijeđa da se uništavaju ovakve zgrade. Hapsiti odmah...
Uzas...jeftino dizajnirano i postavili u starom gradu na austrougarske zgrade..wow
čekamo da klix objavi: metalna konstrukcija koja se nedavno postavila obrusila na par civila koji su se "slučajno" našli ispod iste dok su gledali reklamu koja je SDA nedavno napravila za naredno glasanje i khm narednog predsjednika Baki-ummm sljedećeg predsjednika BIH..
Meni bas nesmeta bas je lijep ovaj displej,nekako evropski mi izgleda svaka cast skaka na ovome jer grad je zaduzen i gradonacelnim zajedno sa zastitom spomenika,ibrahim nema veze a ovim moja struka pa znam
Veze ti nemas