Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala SA-X na postavljenom clanku baziranom na tacnim informacijama,koje nisu tako bile napisane na oficijalnoj stranici NTV Hayat,cak sta vise,na Hayat vijestima nije uopce spomenuto ime Dr. Josipa,Maskovica,koji je izuzetan strucanjak,kao i suradnik koji zeli pomoci timu doktora u SA,a Dr. Sokalovic je sebe na vijetima Hayat predstavio kao glavnog i odgovornog strucanjaka operacije,sramota,i naravno,receno je da je operacija besplatna,tacnije donirana od strane Ceske republike kao ii Zdrastvnog fonda BiH,sto nije tacno,operaciju je platila njegova kcerka,koja je bila izuzetno ljuta i sfrustirrana radom odredjenih BiH medija,a SA-X je ovim putem upravo potvrdio legalan i iskren rad,svaka Vam na iskreno napisanom clanku SA-X zelim iskren oprovak godspodinu,prijatelju i divnom muzu i roditelju S.M,kojeg licno poznajem i drago mi je sto imam takvog prijatleja u svom zivotu
Gospodina S., kome je uradjena operacija, licno poznajem i sretna sam da se operacija uspjesno uradila posebno sto je prvi put uradjena na Sarajevskoj klinici. No posebno treba zahvaliti i cestitati Profesoru Doktoru Josipu Maskovicu na izvanredno uradjenoj operaciji. Nadamo se da su lijecnici Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo dovoljno naucili od njega da se napokon pridruze ostalim centrima duljem Evrope u savremenim metodama lijecenja, sa minimalnim rizicima, sto do sad ocito nije bio slucaj u Sarajevu.