Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve mjere,eno sve u kafiću sjede bez maski i rukavica,a i konobar isti takav!Kao dezifekciono sredstvo služi viski ili votka na stolu,to sam jedino vidio?
@MarasH02 Ne znam gdje ti ideš, ja sam u svakom kafiću i restoranu našao dezinfekciono sredstvo, konobari nose maske kad poslužuju, stalno peru ruke, od mene sve pohvale ugostiteljima po tom pitanju.
@MarasH02 Ne znam gdje ti ideš, ja sam u svakom kafiću i restoranu našao dezinfekciono sredstvo, konobari nose maske kad poslužuju, stalno peru ruke, od mene sve pohvale ugostiteljima po tom pitanju.
znaci ne mozes nista organizirar. Kako ce glumci glumiti poštujući ova pravila.
@Amigos55 monodrama
Naš najviše zabrinjavaju kafići.
O kojim mjerama pricaju , veceras Vilsonovo prosao od 20 i 15 do 22 i 30 , bruka svijeta , maske ima 10 % , i ti sto ih nose su atrakcija, u kaficima uz setaliste po 5 za stolovima, bicikla za iznajmljivanje po 4 sjedi i vozi, policije ni za lijeka a o inspekciji po kaficima da ne pricam i oni onda pricaju o mjerama , smijesno ali samo se bojim da ne bude i zalosno
Dok ne ukinu te mjere ja u kino i bus ne idem.
gdje je ovde BULEVAR hebo ma*er svoju, P A C E N I K
Konacno da pogledam film na miru, da me mala ne pegla
Sta je sa fudbalskim terminima
pa, jesu li preporuke ili naredbe? ako su preporuke, do nas je hoćemo li to ispoštovati ili ne...
Postat cemo roboti zivota svoga.
@Bombonica2305 a zar nismo