Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo bi bilo bolje da se zove ministarstvo NEsigurnosti
RIBA SMRDI OD GLAVE
Drzava je kao porodica, nikakve tu razlike nema. Kao roditelji moze vlast se fino da prica i uvodi zakone ali narod prati njohovo ponasanje i odnosi si se prema drzavi kao sto i djeca ljudi niskog morala. Mozes ti pametovati savjetovati fino do pamtivijeka ali ali ako se roditelji i vlast sami ne pridrzavaju svojih rijeci to je uzalud, gradjani i djeca ce da se ponasaju kako se vlasti odnosno roditelji ponasaju i to je cinjenica.
Kakva je razlika ako nekoga prodate da bi se prostituisao ili krao za nekoga ili ako nekoga preko kreveta zapošljavate i tražite od njega da za vas krade od države.
Za sve negativno, u bilo kojoj državi, kriv je sam vrh države...........