Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsiti!
Ovo nema ni u banana drzavama u karipskom arhipelagu. 10.000 inspektora i policajaca vreba da ja parkiram po centa na zelenu povrsinu, a ovaj uprkos sudskoj zabrani ruje i razvaljuje bagerima i nikom nista
Zapaliti mašine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Volio bi od svojih sugradjana iz RS cuti misljenje o ovome. Ako smijete, ili vam je Dodo toliki strah u kosti utjecao da ni pisnuti ne smijete.
Sud je presudio. Nema od toga ništa
Flaša benzina...i ode bager! Od bla...blaa..nema ništa!
Đe mi je onaj drug što kaže da je ovo sve ekološki i nema nikakvog uticaja na prirodu? Evo vidi se na snimku sve lijepo, da nema ovog bagera, ne bi čovjek znao da se uopšte tu nešto kopalo, jel' tako?
Zakon se ne mjeri po sudskoj nego po izvrsnoj vlasti koja slijedi zakonodavstvo!. Sud kaze da su mjere kriznih stabova neustavne, zabrani neke gradnje itd...a onda posmatra praksu izrugivanja njegovim odlukama dok strihira slijedjenje zatvorske kazne za metar drva. Sudije, ne mozete sutjeti na nesprovodjenje vasih odluka. Recite nesto narodu, objasnite mu (ne)funkcionisanje pravnog sistema. I vi imate -nekakvu Hipokratovu zakletvu-.
Dinamit pod mašinu i gotova stvar.
Jbs to, spuzva Bob rostilja pod vodom pasa moj.
To su naućili od svojih genocidnih političara.Oni razumiju samo jezik sile.Velike novčane kazne,isprebijati dobro.Da li kreteni misle na generacije koje dolaze.
Ha ha ha ha pa postoji li policija koja ce provoditi sudske odluke?
Mislim da 2l benzina riješe problem!
Šta rade inspekcije? Sipa na teren, kazniti inspektora koji je zadužen za izvršenje i nadzor sudske odluke, a direktora firme koja izvodi radove u zatvor. Tako inače rade u normalnim državama.
bezakonje koje ce gradjani ispastati godinama
Toliko o postivanju zakona,mocnici mogu sta hoce a mali narod u zatvor radi 2 metra drva.uja
iskreno, i ja bi nastavio... platis skupo dozvolu i onda ti je ponište iz vedra neba... pa nije ni investitor debil... obratite se onom ko je izdao dozvolu
Pa i trebao je izdavaoca dozvole tužiti a ne nastavljati sa radovima. Ovo je čisto ispoljavanje moći investitora i nepoštivanje države.
zakoni i presude se odavno ne postuju u RS
A u Konjicu se isto desavalo. Da ljudi nisu blokirali cestu, i oni bi kopali
Akcija rušenja, kamenovati bageristu i kamiondžije