Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta je sporno? Pa ne bukiras hotel ako znas da ti treba viza, a vize nemas. Koliko glup moras biti da bukiras odmor u nekoj zemlji za koju nemas vizu i za koju se tesko dobija viza? Arapi Arapi.
bahata primitivna stoka ispravno nacula da ovdje nema države i da moze raditi ko sta hoce pa se u skladu s tim i ponasa
pa mnoge zemlje ti nece dati vizu ukoliko nemas bukiran Hotel ili poziv od individue koja za tebe sve garantira
Kad oni nama ukinu vize i daju nam sve povlastice i mi cemo njima. U njihovu pustinju ni muha nemoze bez vize da sleti i nije ni onda sigurna jer ubijaju i lincuju narod na sred ulice.. divljaci.. Dok i oni nama ne ukinu sve to nek cekaju u redu pa ko dobio ko ne.. tako svugdje ide... sta ce nam da nam kupuju sarajevo za dzaba.. kad vidis na ilidzi sve arapski pise ko da smo u meki...
Bolnice ceste sranje a oni samo djamije i tz skole!! A sta je 15 miliona za jednu drzavu to je nista!! Evo sami pogledajte kako po instagramu arapi se dopisuju sa nasim curama to je sve samo da se rasire ovdje
Sarajevo za godinu brisel ili keln dva bosanci ce biti protjerani
U Zapadnu Europi pristižu kao ''izbjeglice'', a kod nas kao ''turisti'', iako svi znamo da su zapravo teroristi s ciljem destabilizacije Europe i njenih (naših) vrijednosti.
Ako ce Arapi (ili bilo koji stranci koji dolaze u BIH) investirati novac u legalne poslove i pri tome pomagati ekonomiju, i vise su nego dobrodosli. Ako ce pak u BIH dolaziti da peru novac, baveci se raznim mutnim poslovima, unistavati prirodna dobra ove zemlje, a sve to bez ikakvog doprinosa ovoj drzavi, onda im ne treba dati vize, njima ili bilo kome koji u ovu zemlju dolazi sa namjerom baviti se ilegalnim aktivnostima koje su na stetu drzave i njenih gradjana.
A sto nam je klix zabrinut za arape
kozojebi nam ne trebaju nek ne dolaze
jos jedan placeni clanak 'nesretnih' saudijaca...
Harapi hoće nešto!?
Hoće našu Bosnu i Hercegovinu! Na dobrom su putu da je osvoje bez po' muke. Narode, nastavi se seliti u Njemačku i prodavati zemlju i nekretnine u domovini...i naravno ne izlaziti na prosvjede protiv ove lopovske elite! Sve ćemo im pokloniti na kraju, sve!
Idi liječi svoju paranoju idiote. Ko si ti ili par islamofobičnih idiota na klixu da spriječi razvoj turizma i biznisa.. fuj!
16 miliona KM već je nepotrebno izgubljeno...
Ukinut ljudima vize, ionako za dzeparac mogu kupiti i klix i ove ublehe sto komentarisu na klixu
Pederu koji ovo koci jaja otkinut i natjerat da ih namah proguta
To ti po Šerijatu? Znaš da ovi što su ''zaglavili'' na aerodromu stvarno imaju takvu kaznu? Da njih pustimo u državu? Neka hvala.
Cuj sta se cekalo, pa da na vrbi rodi grodje... kad je kod nas bilo nesto po propisu brzo i kako treba...
koji ce nam. dosta nam bocinje i bradonja.
Ovdje se tacno vidi da srbi iz manjeg,siromasnijeg entiteta ne zele da nam dolaze turisti i guraju nas protiv arapa i turaka a iste prihvataju u srbiji i u rs da grade sta hoce. Treba ovdjebiti pametniji i shvatiti da smo sretni sto ne dolaze arapi izbjeglice nego bogati arapi.
Gdje u RS grade? Imaju 1-2 projekta u odnosu na 50ak u Federaciji. Ne pričaj gluposti. Srbiju i Hrvatsku ne bih komentirao jer me se tiče samo BiH kao moja domovina.