Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Termiti, oglođat će državu. Žalosno je što će u knjigama historije pisati kako se za vakta njihove vladavine vratila državnost zemlji, suverenitet, osnovala armija, vratila nacija i jezik ... a od naroda su napravili sirotu, nepismenu, jadnu i čemernu masu.
Sve dok ne uvedu zakon o porijeklu imovine,ja necu zalit nijednog politicara kojem jebu sve.Ovo nema smisla nikako.Tupav narod zasluzuje ovakve lidere.Kod nas transparentnost nikakve legitimnosti nema i neka nam je ovako.Kao prvo da smanjimo administraciju..Da se vozikaju sa jeftinim autima na sastanke unutar drzave..da uskrate sebi bijeli hljeb..itd..uzgubio bi cijeli dan da krenem nabrajati:)ovako,ugodan dan zohari..
Biće bolje ako Bog da. Bakirova parola. To je prema Agendi. Bakir uređuje kuću (BiH) spolja, a unutra se sve ruši.
Zavrsila djeca skolu,bolje na posao nego na ulicu...dat ce MMF kredita,a neko ce vec nekad vratiti...
To je "konzistentnost" lopovske koalicije SDA-SBB.
i kako, ba, nema Bosne??? ima Bosne, ali mi to ne vidimo
ma samo svoju djecu zapošljavaju,jebo vi vam pas mater!!
Nijemi posmatrači,u državnoj službi ništa novo!!!!
..
POSTOVANI PRIJATELJI OVA STOKA NASA KOJA VODI DRZAVU SU TAKO JADNI I FASISTI,NEMA RIJECI KOJOM BI COVJEK MOGAO DA IH NAZOVE,,,,EVO BANALAN PRIMJER KOJI SE VODI OD AVGUSTA,,,UKINULI STARIM I BOLESNIM LICIMA BROJ PELENA U POLA,NECE DA DJELE ISTE U SOCIJALNOM NEGO DALI U APOTEKE POJEDINE KOJE NAPLACUJU PO SVOJIM CIJENAMA,,BRUKA STA RADE JADOVI,GNJIDE MA GOVNA STA RECI,,
sve Zvizdiceva rodbina...
Moratorij je na federalnom nivou
Moratorij je za "običan" narod, a guzonje nastavile po svom !
Јача држава па јој је потребно све више службеника, логично... Треба до подржати, макар и по цијену да ништа не раде ал кад видиш како се те зграде пуне то баш изгледа онако... Државнички...
amidjica-daidjica nece nikad nestati
Nama ti podaci ne trebaju, nas to ne zanima, jer da zanima, bili bi masovno na protestu jos prosle nekad godine, kada su poceli uprkos moratoriju zaposljavat. Nemojte nas molim vas opterecavati ovako nebitnim stvarima, pisite o koridi, sff-u, zorici brunclil itd isl.
Ima se moze se akcize gore uhljebe zaposli. Pljackajcglupi narod dok jos spava. A spavat ce opet dok mu noz ne dodje pod grlo.