Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne potkopava drzavu bolje od vodecih naci- stranaka!!!
Država je imaginaran pojam. Ako stanovnici te "države" ne žele da uspostave red, tada reda neće ni biti. Boli briga vlast za narod. Oni će pljačkat koliko im se dopusti. Čak će se i boriti da nastave pljačku. To je tako. Te priče kako neko voli "državu" su šuplje priče za djecu do 5. razreda osnovne škole.
pa tako piše u Fadiljovoj reformskoj agendi, što više ugovora o djelu, to je uspješnija reforma javne uprave :D
Više nema Ščepovih glasača, a da nisu na državnim jaslama!
evo Bošnjaci, vidite li ko su vam pučisti, vi se dofatili Turaka
Izgleda moratorij mortalan samo po građane koji plaćaju porez ovoj nezajažljivoj nemani od države. Hitno promijeniti ime BiH u Morodor!
I ja bi jedan ugovor o djelu :)
Jos samo 99.785vi Bakire na konju si.
Zakoni ne važe za sve isto.
70 % drzavnog budjeta trosi Administracija, njih oko 300.000 hilj. ostatak je za sve nas ostale. Jedino rjesenje je varendmi izbori koji sr mogu odrzati odredjenim brojem potpisa gradjana BIH. Na protestima izmjeniti Ustav jer izbori su bezvrijedni sa ovim ustavom i zakonima. Odgovaraju i poziciji i opoziciji, a narod gladuje nemocan da sta promjeni.
joj što turskoj ide dobro @hihot1 http://www.rtvbn.com/373587/Turska-Nema-Rusa-prodaju-1300-hotela evo da lažu srbi, ali drugi post http://www.businessinsider.com/why-1300-turkish-hotels-are-up-for-sale-2016-2