Komentari (519)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci ako vam sada nije jasno da za Komsica treba glasati , ja ne znam vise dal i zasluzujemo da budemo narod
tako je za Komšića pa da se ova BiH raspadne. I ovako nemamo izborni zakon
a kako Boga ti da se raspadne?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
znaju li ovi na klixu ko su clanovi predsjednistva ne razumijem novinara koji pise slan predsjednistva dragan covic. valjda se napise bivsi clan predsjednistva
bjednom i smiješno stvarno.čime Čović zavarava narod.ništa pametnije nema.isto mala djeca.uzeli one štafete u ruke i hajmo se slikati.kako te nije strah boga Čoviću.
kao gurbeta majko mila.pa šta radi ovaj Čović ni on sam ne zna.ima li da je ikakav pomak napravio za ove svoje godine.osim da kupuje kuće i stanove svojoj ženi pa djeci.pripisuj ih sad ovako sad onako.od narodski para.sve ima da te stigne Čoviću budi siguran.
Svih 2.000 preostalih Kurvata u BiH se sastali na igranci. Vidi faca, ne znaju je li obilježavanje UZP-a ili kineske nove godine.
18,7% Fekalistan na aparatima
@glupeBosnje Klitoris pederski, Bošnjaci su danas bar na 33 posto države.
jesu.li očistili Mostar od fašizma i vratili imena ulicama kako su se i zvale.čoviću.gubo.
Треба спасити српске Петровац, Дрвар, Грахово и Гламоч и припојити Српској. По свему судећи, територије крватина иду боошњооцима.
boze sacuvaj T_T
herceg bosna postoji bakiru to nesmeta,obiljezilisu svoju teritoriju,ep hb sume hb itd to postoji i toje realnost toje dogovor hdz i sda
C E S T I T A M
sjedite bosnje u kucama i slijezite ramenima, zato vam se i desava ono sto vam se desava. samo sjedite i sutite, i dizite ustanak samo po portalima...
Idu izbori, grupisimo se oko svog stada. 21 vijek, a mi i dalje ko ovce.
ima ona ne znam sjeca li se ko, a kaze: veseli se herceg bosno vodja nam je alija...
Kakvi su ovo smetljari.
Cijeli svijet im se smijao kad su podržavali presuđene ratne zločince. Čega se pametan stidi budala se time diči.