Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se da ce biti neko sa clanskom karticom SDA, pa sada traju konsultacije da izaberu sto glupljeg.
Pa Kukuruz se ni u kuci nepita a kamo li na UNSI.
zna se da bakir poklanja bolnicu zeni a univerzitet cerki. o cemu ko odlucuje i glasa?
Dragi autoru clanka, ako navodite ime tri osobe koje su se prijavile, navedite i sve ostale. ako navodite dva clana komisije, navedite i ostale clanove. akogovorite o buducem UOP, navedite SVE trenutne clanove UO. Clanak je pun poluinformacija, pa se osjecam kao da sam prisluskivala razgovor ljudi u tramvaju, a ne da sam procitala vijest koju je napisao novinar.
Ovaj članak je očito napisala druga interesna grupa kojoj je izgledno da će "ispušiti foru" pa pokušavaju medijskim pritiskom obezbijediti sebi bolje startne pozicije. Zato i navode samo pojedine članove komisije, problematiziraju samo pojedine kandidate, namjerno dezavuišu javnost pogrešnim tumačenjem propisa i sl. zanimljivo, problematičan im je Edo Hasanbegović a nije problematična Almedina Esko Čaušević...
Bilo bi jako interesantno izbaciti kalkulaciju koliko godišnje građane koštaju ti famozni UO i koliko bi se tim novcima moglo zaposliti omladine?
koštaju nas glave!
PITANJE: čemu služe UO?
UNSA treba ukinuti jer je neprofitabilan i stvara kadar za biro.
Sve po Zakonu, molim vas!
Čeka se depeša iz centrale SDA!