Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabkgda se snrzli u tim dzemperima, uzimate od naroda koji nema da sebi kupujete stoko bezobrazna
bosanac2017, to je jedina firma u državi koja je stub svega i da nema prikupljenih sredstava od UINO ti bi mahao ušima idiote. Kako se uvijek najgluplji javljaju po ovim forumima u p.m.
@posteniBosnjanin izgleda da nisi imao posla sa njima !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad će tender za korzete i haltere?
@#iksa ... bio zimus.
@peanut ejh, kako da profulam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne kontam sto im drzava kupuje dzempere? Pa imaju velike plate, a sebi dzempera ne mogu kupiti! Jah, cigana! Jah, bijede ljudske!
da ti ja to pojasnim. ovaj sto narucuje je u talu s ovim od koga se narucuje. nebitno je to jel dzemper, sluzbeno auto ili nesto trece.
Neradnici teski jel ne mozete odvojit od svoje plate i dnevnice koju na crnu uzmete mitom i korpucijom da sebi kupite dzemper. Koliko vas radi zaista puno radno vrijeme _ Svi zbrsiu s posla bar pola sata prije !!
hajde makar onda da očekujemo da smanje grijanje u svojim kancelarijama
Vlasnike firmi koji vozaju dzipove po 200.000,00 KM, ljetuju i zimuju gdje hoce i provode se gdje hoce, dok vi za njih radite i nocu i subote i nedjelje i bez praznika i bez godisnjeg? Neka... "dabkgda se snrzli u tim dzemperima, uzimate od naroda koji nema da sebi kupujete stoko bezobrazna"... to mislite o onima koji se trude da dio tog poreza dodje vasoj penziji, vasem zdravlju, vasem roditelju, vasem djetetu... SRAM NEKA VAS BUDE
Zadatak uposlenih u UINO, istih tih cije uniforme i ljude proklinjete, je kontrola ispravnosti prijavljenog poreza od strane firmi, kojeg jedan dio koji su te iste firme vec naplatile od mene i od vas i vase djece, treba da uplate u drzavnu kasu. I kakvog to posla imate s njima? Krijete ili tajite porez koji se vec naplatio od gradjana ove drzave? Od tog istog poreza vam majke i ocevi dobivaju penziju, od tog se lijece djeca i penzioneri koji nemaju primanja. Pa koga to zalite?
Uniforma je po kodeksu obavezna za nosenje svih ovlastenih sluzbenih lica. Sam rok trajanja jednog dzempera, kao dijela uniforme je 4 godine, a taj isti dzemper nosite svaki dan (ili cete "zepsti u hladnim BH nocima (i danima)". Drugo, ko uzima od naroda? Malo obrazovanja nije na odmet, cak toliko da znate sta je PDV i ko ga placa. Placam ga ja sto god da kupim, placate ga vi kad kupite voce i povrce, placa ga dijete kad mu date markicu da kupi sebi kiflicu u pekari. Dakle krajnji potrosac.
Sram neka vas bude novinari portala Klix. Sram neka bude i ove koji kazu "dabkgda se snrzli u tim dzemperima, uzimate od naroda koji nema da sebi kupujete stoko bezobrazna". Prvo, naslov vaseg teksta i fotografija koju ste postavili, su, malo je reci, nepismeni. Dzemper je dio uniforme ovlastenih sluzbenih lica UINO i radi se o tamno plavom dzemperu sa grbom drzave BiH. Za neupucene, takve dzempere nosi policija, granicna policija, sudska policija itd.
Standarde uspostaviti, prema opstim prilikama i rezultatima, prvenstveno za nosioce vlasti i vladajucih struktura, doslovno na nacin, kako je Mao Ce Tung, odlucio, da je u Kini jedino ispravno da svi budu odjeveni u plave radne uniforme od prosjecnog platna. BiH je na Balkanu sa najnizim standardom. Automobili za clanovi predsjednistva, Skoda, parlamentarci, da sami upravljaju autima marke Dacija. Topli obrok za parlamentarce 4 do 4,5 KM na dan.
TREBA SPALITI GOVNARE
Ma dajte ljudi, pa sta trebaju obicni radnici sami sebi kupovati uniforme? I kad se sagleda 66.666KM bez PDV-a uopste nije puno za uniforme radnicima.
vozaju se u autima i jos dzemperi... prosto ja dont believe
lajk za dozu sarkazma
tender za kurtone
Merino vuna...
Suti i trpi...nezaboravite gdje zivite...lazite sami sebe da ce biti bolje