Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puna podrska napacenim radnicima! kradu od sirotinje, bagra korumpirana!
Felic iz Nadzornog odbora je prava ''ljudina''. Brine se za sigurnost radnika.. Ali niko nije cuo da se jadnicak borio za to da se radnicima uplacuje penziono, zdravstveno... I tako vec 10 godina.. Sram te bilo- konjino jedna (izvinjavam se zivotinji na uvredi).
Dobro ba, hajde skratite i samo nam recite ko ce dobiti po bagatela cijeni nekretnine Hidrogradnje u Sarajevu?
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
SVAKA STRANKA JE KORUMPIRANA I UPETLJANA U KRADJU,NARODE NAPRAVITE SVOJU STRANKU ,KOJA CE GRADITI FIRME ,ISKORISTAVATI DOBRA NA POZITIVAN NACIN I ZA FINANSIJE I OKOLINU.AKTIVIRAJTE SE RAZMISLITE.ja sam jos mlad za to al' vi niste.URADITE NESTA AKO NE ZELITE PROPASTI!
Ovaj problem bi definitivno trebali rješiti oni koji su radnike a i samu Hidrogradnju doveli do ovoga, dota je političkih igrarija i uništavanja svakog preduzeća, neko treba da odgovara za sve ovo!
Da ne dolaze na posao?A ko ce onda odgovarati sto nisu radili mjesecima?Pa niko :) SRAMOTA...
Do cega nas je lopovluk SDA doveo. Veliko im hvala !
narod zna ko nam je sve ovo priredio!!
Redjooooooooooooooooooo mrs na pos'o !
Unistena firma, ovo je najveci poraz SDA!!!!
jos jedna gigant firma unistena...
joj ovo dobra neka Firma kad ti kaze nemoras doci na posao :),a plata hm :(
Nema druge nego blokirati neki trotoar na 5 minuta da vide sta je radnicki bijes!