Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako saznajemo, do ovog nesretnog slucaja doslo je nakon sto kolegici nisu htjeli odobriti dvojne pike koje je trebala dobiti, a aparat za kartice nije radio.
kad mi radimo za slovence jadni smo mi majku im slovenacku ..... pljackaju sirotinju.......
Objevite koje je nacionalnosti da znam oće li mi biti žao.ocam
Divna firma ovaj mercator
HTJELI SMO KAPITALIZAM PA EVO NAM GA, GULE NAM KOZU ZA 500 ILI 600 MARAKA OD JUTRA DO MRAKA,JOS AKO JE ZIRANT KOME LJEPOTA ZALOSNOOD DRZAVE NAM
samo tuzno i nista vise... jadna zena...
\"Poznato je da je H. B. na posao stigla prije 8 sati, ali se ne zna šta ju je natjeralo na taj čin. \" Vas zapravo brine sta je zenu natrjeralo da stigne prije 8 sati na posao ili? Svega vam, ko vam sastavlja ove vijesti? Ispade da je nejasno sto je dosla prije 8 sati na posao. Jos cemo laicki zakljuciti da se zena \"ubila radeci\" ili sta? HA HA HA Oprostite mi na crnom humoru, ali fakat ko vam sastavlja vijesti??
Postoji razlog zbog kojeg bi neko dosao na posao i oduzeo sebi zivot- ovo je ocigledna poruka \"Upravi\". Da nije imalo veze sa seficom, ona bi oduzela sebi zivot negdje drugo. Nadam se samo da ce se neko od njih zapitati zbog cega je do ovoga doslo i prestati sa ociglednim mobingom. Bilo bi krajnje vrijeme da i MUP ucini nesto po ovom pitanju, posljedice su i odvec prevelike.
Sto skace kad nezna da leti? BIH4EVER!