Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta uputstvo, zatvorite granice kao sto i Hrvatska razmatra. Sta ovi hamelji rade to je meni nevjerovatno!!! Pustili su preko 150000 ljudi iz Italije i Kine da se setaju slobodno, ne znajuci nista o virusu. Boze sacuvaj kakvu vlast imamo!
Zatvorite granice dok se ovo ne rijesi jer ako se kod nas pojavi mozemo svi pocrkat hladno!
@Zigollo Ja vjerujem da nase zdravstvene ustanove nisu u stanju ni dijaknostikovati ovako nesto...
Ovaj virus ako udje u BiH nece ga se lako istrijebiti znajuci nase institucije i pristup kakav je.
Opca opasnost vreba sa svih strana i zato sjedi kod kuce i ne idi nigdje u posjete ako bas ne moras i nabij tu masku na "šunjku" gdje god moras ici. Nikad se ne zna ko ima taj virus i preventiva je bolja od svih mogucih lijekova i najboljih doktora.
Vise ovi nasi panice nego mediji u italiji.
Kod nas hodze trljaju ruke :)
građani BiH se nemaju šta bojati ovakvih virusa, mala stopa smrtnosti a sa kakvim virusima živimo i preživljavamo to je za ginisa (nije piva). ništa nama neće bit jer živimo u karanteni već dugo vremena.
Jadni mi kad ovo dođe ko nas al nesikiram se rekla je Sebija ehamdulila zatvorite se u kuce i ko ostane ziv ozdravi ce masalah
@Metnemtigaja sad ce me banovat
Ima da nas nema no i prije je postojalo naroda koji se nestali. Doslo vrijeme i na nas jer se sve izopacilo. Racuno sam da se stanovnistvo zemlje mora redukovati iz raznoraznih razloga. Nisam ocekivo ovako brzo Izgleda da je Bozija pravda da svi ponesu teret.
Eeee ono što Bingo podržava ženske organizacije, a nedaju komentare. Eeee ja onu na slici podržavam 100%
ko ima za putovanja taj će da putuje ko nema sjedit će kod kuće
Nas narod je zaštićen od svih nevolja jer smo veliki vjernici na kojim temeljima počiva i naše društveno i drzavno uredjenje
@josifvisarionovic tako je Fala nasim hođama i popovima sto ce nas spasit