Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posla za žene u BiH ima, a čime se bave i one i oni koji treba da budu uz njih evo: http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/2016/04/u-bih-581-hiljada-stanovnika-manje-nego.html
Muzika za svačije uši: http://static.nautil.us/9009_ddf354219aac374f1d40b7e760ee5bb7.jpg
Furaju se jer ih niko nece, na faci im se vidi.
Iskreno ne volim socijalizam , a kako vidim stvari zene su neka vrsta simbola socijalizma, dakle to je otprilike neki sistem koji voli da uzima od onih koji stvaraju i daje onim koji vole da trose. No na stranu generalizacije , jer je sigurno nisu svi muskarci potencijalne ubice , tako da i sve zene nisu socijalisti. Mogu procjenu pocet generalizacijom , ali ipak zavrsit procjenom po osnovu individualnih karakteristika. Podrska ako ne misle njihove aktivnosti finansirat drzavnim budjetom.
ako će donijeti propise i regulative za oporezivanje hercegovačkih kladionica, ako će donijeti zakon da FBiH prestane finansirati TE. i njihove lopove..... onda će donijeti promjene, ako ne onda ne peglajte džaba.
"U politici, ako hoces da se nesto kaze, traži to od muskaraca. Ako hoces da se nesto napravi, trazi to od zena." Sto god da se dobro napravi i ide nabolje, dobro doslo je, samo naprijed. :-)
ko će nam djecu rađati ako sve odu u politiku zato smo propali
Velika podrška ovom udruženju.
Ja zena I muda prikaze zeljne paznje
----Zašto smo drugačije od ostalih? Zato jer nemamo namjeru rađati. BiH donosimo veliku perspektivu.
@vlado.nine Bilo je u ovoj zemlji od pamtivijeka i gladi i požara i nesreća i ratova ( i kuge), raznih osvajača i vladara i sistema. I ništa ali ova troglava aždaha na vlasti je za 20 godina uspjela što nikad i nikom nije uspjelo dosad, smanjila stanovništvo za pola. Preostalu polovicu će dokusuriti ovakva ženska udruženja. Rezultati će biti vidljivi najkasnije za 20 godina. Nije ni globalnom kapitalizmu mrzak takav ishod. Koji podržava pomenute ne birajući sredstav. Eto.
cini mi se da njihov rad zaista nekoga i usrecuje i pokazuje rezultate. lijepami je ideja sto se pomalo doticu svakog segmenta. ocigledno je da su samosvjesne i nisu isfrustrirane..samo naprijed od srca
Drago mi je da su samosvjesne i ispunjene, mada mi se nesvijesti od ovakvih izraza. Ispunjavaju me čudnim željama. A žene-majke-supruge smatram herojima.
@vlado.nine. Vrlo je jasno iz mog komentara da meni odgovara takva uloga žene. Suviše sam razmažen i pažen da bih te poslušao. Čak šta više, ne znam gdje su mi papuče bez žene.