Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Standardna priča. Svi lopovi, od čistačice do predsjednika. Krade ko šta može, skoro pa bez izuzetaka. Ko neće da uzima taj ovdje nije normalan, debil je, kreten, "ne zna se snać", "nije znao naplatit", itd, itd. Propao narod, napravio sebi propalu državu.
Bravo.. Suvisno je bilo sta vise komentarisat
Jos jedan dobar komentar na klixu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nista novo,uposlenici na drzavnim jaslama(tuzilastvo,mup,sudstvo)pored place jos i informacije prodaju kriminalcima..malo im kisa bozija!
"_Jedan od uhapšenih je i uposlenik Tužilaštva BiH." Pa zar je moguće?! :))))) Hajde se vi fino svi preispitajte i pretresite sve uposlenike za svaku sigurnost, da nije još neki špijun ostao.
Searching for Drukara......... .... .... Drukara found
imena samo glasno i jasno i sliku a ne ovako sve skriveno javno prozvat pa da vidimo
@alma.muslic.7, :))) Ti bi htjela da oni ugroze istragu?
Scepin agent 100%
I sada će ga na sudu osuditi na sedmicu dana u zatvoru i opet će nastaviti da radi šta je radio.SIPA uhapsi tužilaštvo oslobodi.
sigurno su maloljetnici cim im objavljuju inicijale
Nista nije dzaba kakav narod takve vodze kad se jedan narod pokvari zaboravi na Gospodara Allah mu posalje pogresne vodze koje ce ga vodit.Allah nece promjenit jedan narod dok taj narod sam sebe nepromjeni .Nista se necudim zato sto je ovo realnost ..Volim BiH previse i opet bi ratovo za nju al kad imas otvorene neprijatelje skim moras suradzivat koji su palili rusili ovu zemljuu kako naprjed kad imas previse uljeza svojih onda nema hajra a uljez je opasniji od neprijatelja.Dokaz vam je KEBO nasta su ljudi bez morala sve spremni al to nije nista cudno jer Allah kaze munafika licemjernig ces poznat po njihovom govoru ..
Sta je Kebo problem? Veci je problem sta pise u tim dokumentima zar ne?
Tako to bude kad se u policiju, sudstvo, tužilaštvo ......... primaju po pyrtijskoj liniji , i onda ovaj jado baš sve što dozna žurno mora " gazdi " prenijet. Yebeš čast, obrsz, moral , pravila struke, pravo i pravdu .......Ž a l o s n o
kriminalci SIPE lišili slobode kriminalca Tužilaštva, odlučna saradnja... hoće nešta da mi bidne
Pa imal većih lopova od ovih iz Hercegovine, sve njih hapse, a svi instalirani u sud, tuzilastvo, razvojnu banku... koja je to mafija
Ovo mi sve smijesno , tuzilastvo sipa = privatno vlasnistvo , podrzajem sve akcije i hapsenja ali da to djeluje samo na jjednom podrucju nase nam BiH postaje smijesno , ispade ovi rs su fina djeca a komsina djeca su losa djeca
Bas cudno od tuziteljstva nismo se nadali tome
Ako ne dobije 5-8 godina robije vi ste cita na kvadrat,ne obična,što ste trenutno