Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doktorima ću početi vjerovati tek kad krenu prijavljivati ljude koji ih pokušavaju podmititi, "nagraditi" ili na bilo koji drugi način da im plate ono za što već primaju svoju plaću. Doktorima ću početi vjerovati tek kada budu radili samo u bolnicama , bez "privatne" prakse.Zdravstvenom sustavu ću početi vjerovati tek kad puni radni osiguranici ne budu morali kupovati lijekove i sanitetski materijal, a kako je to svugdje u svijetu, za osobe koje plaćaju osiguranje.
Pa navedite kojoj je grupi povećana plata , a kojoj nije , a siguran sam da je samo ljekarima povećana dok sitnoj buraniji nije.
https://www.zenicablog.com/foto-imena-329-budzetskih-korisnika-kojima-su-isplacene-place-vece-od-tri-prosjecne-u-zdk-12-direktora-prima-vise-od-3-500-km-mjesecno/
Auuu da li će čistačica bolnice prodati eksluzivne fotografije iz kruga zeničke bolnice portalu Klix za 23 KM? ouuu mistery