Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi vas žao,globite sitnu buraniju a krupne ribe ne smijete ni gledat.Neka malo da i vas neko za....va.
vjerujem da ima vas postenih.........ali oni koji su neposteni i koji misle da su ovim poslom uhvatili boga za muda.......prokleti bili
mamu vam htjeli bi da radite po 4 sata, ja radim posao za 3 covjeka pa nemam nikakvih dodatak a vama fali ljudi da mozete hodat. Dobit neku sluzbi na telefon je ravno bingu. i niate vi nego je narod preko plata i pdv uplatio te pare.
neka porezna uprava Federacije Bih da izvjestaj o kontrolama koje obavlja ,i koliko u kojem gradu da vidimo jeli tranparentan rad te lihvarske organizacije koja ubija male privatnike i privredne subjekte narucito u kantonu Sarajevo.. dok velike nesmiju pogledat primjera radi federalni inspektor kaze neki dan da on nesmije ni pogledat premier kladionicu a kamoli izvrsit neki nadzor !!! kroz Medzugorje prodze toliko turista nek kazu koliko izvrse insp.nadzora u gospinom gradu .
Pa niste te pare stvorili vi vec neko drugi sta lupetate idioti korimpirani!
Gledaj bagre oni strajkuju..
sakupili?sve vam hebem oteli ste od sirotinje niste sakupili.lopovi su mirni dok vi sakupljate od sitne boranije.mrs.
Niste vi prikupili nego opljackali majku vam jeb..m. Reketarite ono malo zdrave privrede sto je ostalo. Pocrkajte od gladi
Valjda smo mi to platili a ne vi skupili...
Cuj oni skupili, pa niste po kucama isli ... po zakonu placamo, a vi radite svoj posao kao sto rade i oni u penzionom i socijalnom. Inspektorima treba dici platu, ali prvo rigorozne provjere uzimaju li mito jel se iko na njih zalio ako jest odjebaus.
Kupili kao Harac, posalju inspekcije samo sa zadatkom da kaznjavaju i da skupe sto vise kazni kako bi zacrtali bolesne ciljeve Vlasti.. Sve je to OK i treba svako biti placen, podrzavam te ljude ... Ali moraju oni shvatiti da se ekonomija jedne zemlje ne gradi na sto vecim porezima, nametima i sl. niti na kaznjavanju i izmisljanju nepravilnosti ... prrventiva, opomena, opomena ..pa krajnje kazna .. koga kaznjavaju ..samo Sitne i sirotinju koja prezivljava
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Dragi uposlenici Porezne uprave uvjeravam Vas da vaše sedmično radno vrijeme ne prelazi 40 sati. Dakle, neosnovano je reći da radite više neģo što trebate. Klix pozivam da napravi tekst o primanjima ovih uhljeba iz kojeg ćemo se još jednom uvjeriti da mi ostali ovakve poslove možemo samo sanjati.
Pazi, susretao sam se sa radnicima u poreskoj, necu reci da im je posao lak jer sa svakim se mora deverati, ali sa druge strane koji je posao lak.
oteli ste 5.5 milijardi
dokle je doslo kad se uhljebi iz porezne zale !!! sta je slijedece, agencija za bankarstvo trazi bolje uslove rada ?
legalno oteli od naroda bolje receno