Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Štrajk inspektora stisli se privatnici ..nedaju mito hahaha
Daju mito i te kako, samo sto mito nije pravilno rasporedjeno na sve uposlenike poreske uprave... hoce i oni dio kolaca. Korumpirana drzava, korumpirana poreska uprava, radnicka klasa ispranih mozgova.
Bando uhljebljena. Ako Vam se ne sviđa dajte otkaz. Osnivački kapital za d.o.o. je 1.000,00 KM. Registrujte svi firmu pa vidite kako je!
Svi za Njemačku
Ne mogu da naplate od korumpiranih firmih po 50 miliona a freelancere ganjaju za par hiljada od 2015. KRIMINALCI BRE
organizirati pomoc za ugrozene poreznike
haman da je i uhljebima postalo tesko...
De prodajite se za 200 300 stoje..... ustvari federalci su dobro ..ovi imspektori kantonalci otkucavaju federalce kad dolaze u inspekcije....
Šta kažu uposlenici... OJ OJ OJ UŽIČKO KOLO OJ OJ OJ UŽIČKO JE KOLO... Dajte im malo čavaraka i rakije i belog luka u te institucije, svakako ste sve same VLAHE doveli... Ebali vam oni majku...
Oprezuj kladionice i eto svima veca plata od penzionera do državni namještenika.
A koliko ono Sarajevo prikupi poreza? A koliko ono PC-wc entitet prikupi poreza? Pa NARAVNO neće smrdljivi VLASI svoje VLAHE da oporezuju... Mater vam ebem !!!
zato ste ne idu u Hercegovinu tj,, u Siroki i ostala kriminalna skutorska mjesta vec ih savjest pece sto u gradovima sa Bosnjacima crno ispod nokata izvlace
jes jes..eno kazu poreska zadnji 25 god nije nogom krocila u skutoriju...
Netrebaju ici jer dovoljno imaju tala ovdje sa banksterima kao sto je Bingo, Hifa, ASA i sl.
od 8.30 do 10.30 ne kucam račune buahahahah
Šta kucaš minus odmah? Pa malo šale nije na odmet.
HAHAHAHAHAHAHAAH... Jel to znači da i onih 50 vlaščadi što dolaze busevima iz Beljine u Tuzlu da zarađuju platurine idu u štrajk??? E pa fino... Bošnjo njima platurine a oni u štrajku i plus na FB-u kače slike šešelja, karadžića, mladića... Al aj sad će Marija Šerifović još jedan koncert odraditi... LAKOPO !!!
porezna uprava + losi uslovi rada = vic godine
Oooooo pa đe si ti kurwetino iz Brčkog, a sviđa ti se u Sarajevu jel tako heheheh...
djes idiote !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da me država tako slabo plaća a privatnici tako slabo prate ja bih odmah dao neopozivi otkaz!:))))
Koje? Pa znaš li ti koliko je tu vlašina zaštekano? Samo u Tuzlu ih dovlače AUTOBUSIMA iz Lopara, Ugljevika i Beljine. Rade za "minimalac" od 3500 KM dok naša ponosna bošnjačka djeca lome leđa u Bingu za 400 KM... NABITI NOGOM !!!
osjetis li sarkazam u mom komentaru?:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedu vango