Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo dozvolili da nas jašu seljaci od Mrduše Donje sa jedva pola razreda škole, da nam pljačkaju državu i ubijaju narod. Ovo je gore od Mladića i Karadžića; na njih si bar mogao pucat da se odbraniš, a protiv državne mafije koju STE birali nema lijeka... osim izbora.
Recimo da se nekom turisti nesto desi u ovom razdoblju (premlacivaneje,otmica novca...) i treba podnjet tuzbu u sudu ili svjedociti ,a godisnji mu traje 2-3 sedmice pa mora nazad u USA. Kako to onda funkcionise? Da doticni ode nazad u drzavu iz koje je dosao ,pa da se vrati kad zavrsi kolektivni?? Ozbiljno pitam i zahvaljujem na odgovoru.
https://avaz.ba/vijesti/bih/399871/sta-otkriva-avdiceva-nervoza-zbog-pisanja-o-prijetnjama-smrcu
Ako je ovo informacija malo je zakasnjela, a sto se tice odmora to je najmanji problem, bitno je kakva je efikasnost i rad suda u preostalih 11 mjeseci
Kao i svake godine