Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo za doktora i za sve vas koji ste dosli na svoja radna mjesta svaka cast podrska od nas
Ljepo fino diplomu u ruke i u njemacku! Barem njima su vrata siroko otvorena, mislim na bijelu struku...za 2 godine sprehaju njemacki i uzivaju njemackim zivotom daleko od gospodara zivota i smrti!
@Ares 12th Ne trebaju Švabi korumpirani vlaški doktori
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma sramota, ukidanje vojne bolnice je uistinu kap koja preliva casu. Umjesto da sirimo bolnicke kapacitete koji ce biti na teretu socijalnog ovdje se prilika daje privatnicima. Stvarno ste stoka
Nije istina već je prešla Muvedeta Butmir-Čedić. Nju sa sobom SI voda kao cuku. Zbog toga što je pudlica SI inspekcije nikad nisu ušle u objekte njezinog muža "VATRA"
kako narod bleji, kako je gospodja Sebija samo pametna... al fakat joj se divim. Jeste li primjetili da svi raspravljate o gašenju bolnice, a niko ne komentariše to što je "pametna" gospođa postala direktorica najvećeg medicinskog centra u BiH. Gospođo Sebi-ja kapa ti do podao!
Super kad budu izbori...ladno imaju 200 mil budzeta na raspolaganju 😂
Kako god pokušaju riješiti problem sa ovim bolnicama i dalje će ostati problem. Dragan Stevanović u CD-u: "Mogu se sa Sekom neslagati po bilo čemu, ali gospođa Izetbegović ne laže " https://www.youtube.com/watch?v=7_vOPBNy2ac
Taman skonto sve po Opstoj Bolnici...Valja mi sad traziti stelu po Kosevu...
KAd narod dođe na vlast, ova će im se molba shvatit kao zahtjev za obavezan raskid radnog odnosa. A nek im u UKC onda BUDE NA USLUZI vojvotkinja iz TUZI , ako može ! :))
SIPA upadaj u objekt, šta čekaš ??
Iskreno, gdje je u svemu ovome logika? Obje bolnice su ionako prebukirane, nema mjesta za bolesnike (osim odabranih), manjak doktora, osoblja... A bolnica se zatvara... preppersbalkans.blogspot.ba
@PrepperBalkans prebukirane sa 50% ?! Gdje je logika baš?!
nedamo vojnu to je nase a ne bakirovo privatno
ma jes' nas to ti branio munja ... i ovu nam sreću i blagostanje donio
sta se prica po sarajavu....zna li se koji ce tajkun kupiti tu zgradu gdje je bila bolnica i sta ce tu otvoriti...hotel ili trzni centar?
hmm ... nije pitanje "koji tajkun" ... već ko iza tog tajkuna stoji ... a kad malo razmislim ... nije ni to pitanje :-)))
@serbicodrinskyy Vlada Federacije BiH prelazi u tu zgradu i prestaje plaćati astronomske cijene kirije SDP-u. Zato i jeste sva ova galama boljševika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovo ce biti sapunica kako god skontam
Bravo! Ne dajte lopovima da vas slome. Ne damo našu bolnicu!
Bravo! Ne dajte lopovima da vas slome. Ne damo našu bolnicu!