Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frajeru se smješta, 100%! Živi bili, pa...
Ako se dokaze da je kriv, sve do jednog sa spiska otpustiti momentalno.
Ja sam siguran da je ovajdirektor pedofil, ma kakav pedofil? PEDOFILCINA!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Podrzale ga njegove .ebacice ;)
Ebe ebe roštilj dada, ki žilet mi kurpas
naše biće sa i tačka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A kako se nisu njegove kolege direktori iz drugih skolaoglasili i ogradili ili dali podršku? Ćute! Ne govore ni za onoga što je pare primao. Nek se što prije zaboravi i nek se vrate u svoje fotelje. Eeeeeeeeeeeeeee , hoće li moći? Ista je to sve banda. Štite jedni druge a ćute kad nešto ne valja.
multietnicki sastav profesora....
Ma prisilili su ljude da potpisuju. Nečim su im zaprijetili.Ko bi od njih njemu bio žirant za kredit. Da neće zaključavati po pola dana radnike u svoju kancelariju kad se vrati, pa se prepali.
Da nije zalosno bilo bi smjesno...do sad bi i budala shvatila da je sve supja prica i da mu neko ocigledno smjesta...od 100 prica oko te teme koja je zapravo tacna? Iako na prvu pomislih da je stvarno to uradio, sa nekom sigurno malom ku*icom kojih je danas lopatom po gradu i koju sigurno nije morao ni pitati jer se sama nudila pa fol jadna sad pati...sad je vrlo ocigledno da je to sve suplja prica bila, a covjekau se bezveze ime povlaci po medijima i ljaga i unistava karijera kao i ime te skole koji su oboje nekome trn u oku pa je ciljano da se uniste i direktor i sama skola...koju li ce sljedecu pricu smisliti na ovu temu?!
Politika kurva niste ljudi upućeni.Navedeni ozloglašeni direktor nije član sda.........
Ma izgleda da je raspjevani diš pod okriljem sda...i može šta hoče. Može biti da je djevojčica pretjerala ali to nije i nesmije biti polazna tačka za istražitelje...
@ tito -niko nije kriv dok ga ne osude. Treba pisati dok se ne dokaže...ali u bosni si.
Gdje se mogu kupiti švicarske čokoladice?
Kod nas na balkanu si osudjen i prije nego sto je poceo pravni proces.. Sto ce nam sudovi onda,pa ja,samo djabe trosimo novac tako..
Ti nisi odavde....???
ko je koga osudio ovdje... gospon je u pritvoru na ispitivanju da nebi iso i zastrasivo svjedoke ili prijetio djevojcici. jeli se ovo na tom tvom zapadu drugacije radi...aman jarabi uvas mescini se isitivanje radi preko skypa.
Ako sud donese odluku da je direktor škole počinio krivično djelo, svih 46 uposlenika mora dobiti otkaz i biti im zabranjeno obavljati posao u obrazovanju ili bilo koji posao sa djecom je bi u tom slučaju i oni bili sa učesnici u vršenju krivičnog djela spolnog odnosa sa djetetom.
Ima li u ovoj školi itko normalan, ovo idioti od čistačice do direktora. Po prezimenima se lako zaključi da između ostalog tu vlada i solidna doza nepotizma ... Kao brižan roditelj, svoje dijete nikad ne bih upisao u ovakvu školu ...
Imajte povjerenja u tužilaštvo KS a ne i bijedna piskaranja. Tužilaštvo radi samo sa činjenicama a ne "rekla kazala". Pritvor je određen zbog opasnosti da se utiče na svjedoke ali i opasnosti za optuženog.
Znam ga, mnogo fin i pošten čovjek. Ne zato što je kadar SDA kao i svi uposlenici u školi. Mislim da je ta učenica pokušavala da ima sa njim nešta, a on je odbio, pa mu sada smješta.
Pa dovoljno je jednom da se pozali. Jel sad to znaci sto je prema kolegama dobar, a maloljetnicu i to iz osnovbe skole zabludnicio da treba da ga oslobodimo. Koja je to skola i bagra u istoj. Kantone odmah ovu skolu ukinuti i sravnati sa zemljom
Sramota.
Nije taj cvjećka. Sad će stranka da ga brani. Oni takve i postavljaju. Ovi što su se potpisali sigurno su pritisnuti nečim pa moraju. Školski odbor ga smijenio, a ovi ga vraćaju. Komedija.