Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U satoru smrznut, gladan mali djecak kaze mami, Djecak: Zamisli da imamo tepsiju Bureka Mama: Jah, zasjase mami oci, Djecak: Ja bi odmah iz sredine, Mama: Pljus, pita se jede ok kraja, Otac: Pljus, pusti dijete da jede odakle hoche.
Otvorio sam članak samo da bolje vidim Pandurevićku
Aleksandru za predsjednicu!
Pandurević se više bori za Bosnu i Hercegovinu nego "Federalni" parlamentarci
Kod nas nevidljivi autoput hahah
država zaobilazi državu.
Sirimo istinu o masovnom ubojici Josipu Brozu Titu. Pobio je 2 mil neistomisljenika! Podrska Hrvatskom Ustaskom Pokretu, Ravnogorskom Pokretu i Asocijaciji Mladih Muslimana u potrazi za pravdom i otkrivanju komunistickih zlocina.
Hahhahaha kakav moron
POJAČAN RIZIK OD VEĆE PALJEVINE U BIJELJINI: Kombinacija svijeća (otvoreni plamen) sa psihopatsko šovinističkim porukama (rutinska operacija "tuzlanska kolona" pod poluprikrivenim nadzorom Vučić-Miloševićevih ekstremista iz Beograda)" može izazvati stradanje lica i imovine u Bijeljini. Obavezno da budu prisutni vatrogasci, hitna, lokalna policija i SIPA.
Kod nas se sve naopako pravi, pa i ovo. Osim sto sve trase postoje, oni traze alternative i pricaju suplju pricu kako ce graditi neke brze ceste... a ustvari se radi o MMF aranzmanu i nedostatku plata aparature i finansiranje predstojecih izbora pojedinih stranki, a izgovor akciza.. samo spinaju i vrte suplju pricu.
Jel ovo Aleksandra opet nešto zakuhala?Ja veće harlakaće od nje nisam vidjela.Vazda je nadrndana koda eksere doručkuje.