Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Put slobode, put bez povratka" ............ Kako je to samo revolucionarno :)))))))))))))
REVOLUCIJA JEDINA SOLUCIJA :)
konacna solucija ........da parafraziram herr himmlera.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
da nije imao kantu benzina sa sobom za ne daj bože? Onaj havaz najavljuje u naslovu hiljade dolazi na proteste a onda spominju u nastavku 5 grupa sa oko petnestak građana :) hebo lud zbunjenog.
Ko su i ko stoji iza "plenuma" i "plenumasa" vidjelo se na predizbornom skupu prosrpske SBB stranke : ""Na skupu će govoriti između ostalih i profesor Mensud Kečo, predstavnik Plenuma građana...." Samo sto umjesto ovog "predstavnik Plenuma gradjana" ..... treba da pise " ..predstavnik prdoncicevih lesinara i placenika.."" Znaci vlast vise nebi smjela uzimati zaozbiljno zahtjeve nekakvih plenumasa, jer to su stranacki zahtjevi huligansko-teroristicke SBB.
Hajmo sad redom ovi SDA i SDP jarani koji su krivi za stanju drzavi: 1. RAdoncic je palio predsjednistvo i zastavu i simbole drzave 2. demonstranti su teroristi huligani i drogerasi 3. radonci je kriv za sve u ovoj zemlji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Onda je bilo pred godisnjicu ZOI-a neredi i haos, a sutra je otvorenje Vijecnice i uskoro Sarajevo Business Forum na kojem imamo potencijala da privucemo investitore u Bosnu. A neko ne zeli miran dan na otvorenje Vijecnice i uoci SBF.
Samo me interesuje sta ce ovo Bojan Vedran Drenko Kristijan raditi kad prodze ovo sra... od protesta a Hodzic ce uzivati u svojoj birrili i klepati pare od poštenog naroda koji kod njega dolaze na kafu a nikad ne izdaje fiskalni racun
Hodzic Mensur pravi je lopov pokrao lika prije rata ukrao mu 4 kile zlata i pobjegao vani prevarant lopov licemjer
Ta spodoba je čitav rat bila u Švedskoj i ima kafić kod pijace preko puta pozorišta.
Hoce li ovi biti gladna djeca?
Čitavši sve Vaše lijepo komentare, ne mogu a da ne zaključim da ste svi siti, napiti, da imate dobre plate (plaće), dobra auta i da ćete ove godine za godišnji odmor na neku dobru destinaciju (Turska, Sejšeli, Bali, Grčka i sl.). Ovo sve će Vam, naravno, obezbjediti Bakiri, Zlatko, Fahro i ostala bagra na vlasti ove napaćene države. A SVI ONO NORMALNI KOJI ZNAJU DA JE OVO GRUBA ŠALA - IZAĐITE NA PROTESTE JER SAMO TAKO MOŽEMO SKINUTI OVU BANDU SA VLASTI I VRATITI OVU ZEMLJU NA PRAVI PUT - EVROPSKI !!
kakav evropski put, Evropa je davno propala, nema od zajednica nista, pa ko su najbogatije zemlje? Svicarska, Norveska... (jesu one u EU? NISU)! Kakva Evropa bolan!
Pa ona evropa koja će spriječiti ovu lopovsku bagru da nam skroz rasture zemlju. BOLAN
SDA, SDP i njima slicni, lopovske stranke. Sto jest jest. SNSD, SBB, HDZ, SDS i njima slicni fasisticko-teroristicke stranke. Sto jest jest. Javljaju se jedni, javljaju se drugi i vidi ironije, govore iste stvari i napadaju se medjusobno. Sve ista govna. Ne zna covjek sta je gore. Protesti i dizanje glasa je dobra stvar i uvijek podrska, osim ako se desi situacija, kao sto je sada, da proteste predvode oni koji zele da ruse drzavu Bosnu i Hercegovinu.
Drzava BiH nije srusena, hvala Bogu ima je danas, bilo je Bosne i prije 1000 godina, bit ce i za hiljadu godina. To je bio pokusa rusenja drzave. To sto mozda sto Dejtonsko uredjenje ne funkcionise najbolje, nema nikakve veze, BiH je drzava jedinstvena, samostalna i suverena. Ako Bog da mijenjat ce se i ustavni poredak drzave, brisat entiteti, kantoni i uvest samo opcine, na jedan ili drugi nacin. Ta promjena je neizbjezna, samo je pitanje vremena. A to je da je drzava srusena ti okaci macku o rep.
To se zove strah vladajućih " elita"!
Bice guzve
hapsi bagru i probisvjete
Trebali su vas sve privest.
Dolazite na dan otvaranje Vijecnice da pravite guzvu u Sarajevu. Sve planski.
samo mi nije jasno jel neko od vas zna ko je Beko ? to vam je jedan fini čiča koji je inače 30 godina proveo u Švedskoj znate ima kafic koji "pravo slabo" radi - Pink houdini-nevijas ! a svoj patriotizam je dokazao tako sto je odmah iznad kafica postaviop Švedsku zastavu!! za sta on protestvuje Pu bagro
Žao mi je samo što je stalo ono rušenje i paljenje.. ali nije trebalo drzavne institucije već nastavit sa rusenjem imovine političara i pokretne i nepokretne.... al sviju popalit da ne mogu jedni na druge da svaljuje.. zapalit bakira, lagumdziju, fahru i ostale neka gore govna
kad narod loše živi onda nek i političarima bude loše.. sve popalit od radončićevih zgradurina do bakirove i lagumdzijine imovine.. a onda popalit svu imovinu ovih ostalih podprijesjednika i lopova iz SDP-a SDA-a SBB-a
pravi fašizam je u zapadnoj Hercegovini i Mostaru. Da RS ne spominjem. A ti ne spominješ fašiste iz HDZ-a i SDS-a, i paljenje zločinaca? Pozdravio te Mile Budak, debiličino retardirana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakvo će biti vrijeme na ljeto?najvaljuju li se vručine?
Zelimo da obavjestimo nase pristalice da su uz nas nasa braca iz CANVAS udruzenja, koji su kako vidite veoma aktivni na ovom portalu, oni su osmislili i "proteste plenumasa", ali mi imamo podrsku i Petera Sorensena, Vlade RS, cetnickog dobrovoljca Vucica koji je i dobar prijatelj naseg vozda, imamo podrsku cetnicke brace, i svih antibosanaca,,, zadajmo posljedni udarac BiH i Bosnjacima, izadjite u sto vecem broju, porusite i popalite sto vise, a onda ce nas vozd da dobije zvanje Vojvode, A pogledajte ovaj znak na zastavi, ovo je zastitni znak CANVAS udruzenja koje nam daje upute, kako da rusimo drzavu.
što si ti glup jebbem ti majku.. stojao fahro iza protesta ili ne, protesti su izraz nagomilanog nezadovoljstva kod gradjanja.. do medjubošnjačkog sukoba neće doći, nemoj dzaba da plašiš narod.. jedino moze doci do rušenja centrala SDP.a i SDA-a kao najodgvornijih i najvecih pljackasa.. a što se mene tiče neka se poruši i SBB..