Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djeneraln Pampers..zvani sratko smradic
Ja bi predložio velikosrpskim i velikohrvatskim nacionalistima da se dogovore oko podjele Haga jer su svojom brojnošću postali konstitutivni u tom gradu. Da malo siđu sa Bosne i Hercegovine, ljepše im je "na zapadu".
u Hagu se nalazi više Bošnjaka, od Hrvata je tamo jedino šestorka HercegBosne.
Najveci KRVNIK u isotoriji COVJECANSTVA!!!!!! KIDATI GA TREBA, kao sto je on onako s lakocom i odusevljenjem MUCIO i LIKVIDIRAO ZAVEZANE djecake, starce, zene(sto se ne govori)...popalio sve kuce, zgrade UNISTI SVe gDJE JE DOSAO!!!!!! PROKLET BIO!!!!
a gdje mu je šubara, jeli vi znate da mu je ladno po glavuši. MILE nemoj zaboraviti pelene ponijeti, a one korištene vrati u muzej srpskih eroja.
Dabogda neumro dok nepotroši tonu pelena
Nije važno šta mu želim, niti je važna presuda, niti je važno koliko će živjeti. Doći će dan kada će umrijeti i doći pred pravedan sud. A nama neće pomoći odluka nekog suda, već samo naša lična odluka da budemo bolji.
Ja ti zelim da krepas u najvecim mukama ako bog da da se napatis za sve one nevine ljude koje si naredio da se pobiju.
Ja mu zelim dug zivot u teskoj bolesti!
HAG, 22. Novembar 2017: PRESUDA: KRIV JE ŠTO JE ... KAZNA: DOŽIVOTNA ROBIJA !!!
Jedan konjak i bromazepan 3X dnevo. I bićeš ko lutka nakon 10 god.
Kucnuo je cas
Da je Haski sud pravi sud, ovaj monstrum bi odavno bio mrtav, na isti nacin kako su likvidirani nacisticki lideri u Nirnbergu ;)
Knjiga o sRatku Mladicu "Od pelena do pelena"
ovaj hag stvarno ne ozbiljan .dajte ga vamo nama u ferhadiju da mu presude roditelji ubijene dijece i fa vise prekrije trava zaborava ovog ubicu .
njihov poredak je bio veoma jasan, hijerarhijski.. Radivan je redovno pio urin a Ratko jeo gov.na