Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
s obzirom da nas je Irska pocastila da ne idemo na Euro,sad ce nas gospodin inspektor pocastiti da nam makar mlijeko vidi Euro
Ovaj Kalaba je pravi duduk! Pgledajte naslov i uporefite sa tekstom???? Ova dozvola za izvoz mlijeka je sadaka, znaju oni da mi nismo konkurentni na EU trzistu. Tako da zasluga Kalabe je 0%!
Prijavi! http://tiny.cc/Antiklix
prije neku godinu postavili automate (mljekomate) za mlijeko u hrvatskoj, naravno s pravim domaćim seoskim mlijekom. pitaju tog-nekog seljaka vezano razlike njihovog mlijeka i mlijeka u trgovinama. seljak se raspade smijući, kaže, vi stvarno mislite da pijete mlijeko (iz trgovina). to je proprano već x puta i iz njega je sve već izvađeno, dakle pijete vodu. dakle, mlijeko je iz kravljeg vimeta, ono što tele sisa. stavite šalicu pod kravu i pomuzite je, to je mlijeko. uzdravlje.
ajd ti bud pametan, samo pročitaj naslov, pa onda podnaslov. u naslovu sve super, a podnaslovu treba još puno posla da se uradi, da bi mogli mlijeko izvoziti.
oštouman si kikseru, točno si naveo od A do Ž, ono što sam namjerno izostavio. nisam namjerno to naveo u jednom komentaru jer bi ispalo da pljujem po tim be-a mljekarama. bitno je da livno mljekara zadovoljava sve zapadno-europske standarde. za ostale me i onako libo taki.
šta ima bih mlijeko izvoziti, kad ne mogu pokriti ni 20% vlasitog tržišta.
koliko nas maltretiraju ja im u inat sad ne bi nista prodavao. naravno, njihovo bi ODMAH zabranio. mlijeko ti mlijeko mi!
Nije bilo osnova ni za onaj penal u kvalifikacijama, paaaaaaa ipak ga je bilo. VELIKE PARE U IGRI ! Šta ćeš.
Snimljena tisina dede Atifa! https://www.youtube.com/watch?v=ixRWsN37uxg
kupujte hrvatske proizvode vas konzum :)