Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota stranke bi se izključivo trebale same da financiraju u jednoj drzavi kao bih dog god narod skuplja pomoć sredstva za liječenje djece i gradjana ! To je sramota koje milione stranke zgrću!!
Kada bi rasporedili na stanovnike BiH svi bi bili milioneri. JOJ samo da jednom odustanu od cirkuske prestave i mi bi imali zivot kao oni.💵💵💷
Kakve izvijestaj o finaciranju pare su na Kipru Svici, Turskoj, Srbi Hrvackoj.nemaju oni u Bosni i Hercegovni nist. Dobili smo donaciju od Turske, Srbije Hrvacke Vladace stranke uzmu novac koj bijo 10 godina nabaci i kamate,uloze u privatni biznis.
Zaboravili ste Švecku!
uhljebi su rak rana drustva...
Sve se gasi,narod grca u dugovima ...a stranke ko behar u proljece..samo da rata ne bude..
Rade ljudi, ne vise na internetu.
nek se stranke same financiraju, lako im je razbacivati se sa nasim parama !