Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Konakovicu.
DODŽITE SVI KODMENE SUTRA. DERNEK ZABAJRAM JARANE. TRADICIJONALNO SVE. NEČE BIT SVINJETINE. BUJRUM SVISU DOBRO DOŠLI! LUKETA NAM UAPSILI BAŠ PREDBAJRAM. MORAČEMO NEŠTO URADIT DAGA DANAS PUSTE.
juce bio dan bez automobila, a vec danas dan bez vode, sta li nas ceka sutra...
dan bez zraka mozda??
dan glupih poturaka, mada to je svaki dan na 23%
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da li je ovo samo početak onoga što slijedi? Mislim Sarajevo bez vode?! Pored ovolikih izvorišta, planina, rijeka i sl. Suše, nestašice vode, nestašice hrane, oštre zime... Polako ali sigurno mučimo ovu našu planetu. http://preppersbalkans.blogspot.com/
nek vas sve odgovorne u ViKu, Gradu i Kantonu Allah dz.s. fino kazni, a o mene: dao Allah dz.s. da vam sve u kucama, nebo ogrijale, visilo osim lustera, dao Bog pa vam kurje oci progledale itd
ovo je smrt za Sarajlije ako takvih uopće ima, ovo je sramota, kao da je 13. vijek
Sarajlije se zahvaljujuci ViK-u vracaju korjenima. Samo prirodno- nova je parola ViK-a.
Međutim, posle Kurban-Bajrama mnoge Sarajlije ce da se olose ko stoka
Kako to da metropola ostane bez vode :-D ? Da nisu "doslje" krive i za taj problem...LOL
Eto vidis opet doslje krive. Nikad ne mogu sarajlijice biti krive, ne ni slucajno vi ste Bogom odabrani. Pa kako ste tako krivo nasadjeni. Svi i sve vam smeta, svi i sve su problem samo ste vi meleci. Vidite sa dosljama ako mogu da vam srede malo vode iz Drine, sad kad budu isli na vikend u rodna mjesta. LOL LOL
Te došlje nisu ni blizu drine no su gorštaci sa planina,đikane dabi li đikane...
Ništa, vjernicima sabur (nije sprdnja), a ovima neka je na sramotu i obraz (ali, nemaju ni jedno ni drugo, pa je džaba pisati).
Hoće li reis na hutbi reć koju o vodi i SDA, jednom u životu?
JEBO VAM ALLAH MAJKU SELJACKU JEBEM SVIM SDA CLANOVIMA I NJIHOVIM PORODICAMA SVE REDOM SELJACKO GOVNA RASPALA
Birali smo ih i nakon 20 godina i nek nas sad ponizavaju na svakom koraku.
Reufe potrošač ima pravo da ne plaća (jer ništa nije pod moranje, samo se umrijeti mora) . A vodovod ima OBAVEZU da nadje način da naplati svoja potraživanja. Postoje mehanizmi naplate. Ali vidila raja da su ljenguzi, da ništa ne rade kako treba, pa im se osladilo ne placati račune. A ne plaćaju račune jer im se može.
Iskreno, boli me urac što nećete imati vode.Zašto ne pišete o drugim gradovima koji zadnje dvije decenije nemaju vode , ali jebi ga samo jeRajvoSa bitno.
meni se čini da je bukvalno svaka rijeka oko sarajeva i u bližoj okolini presušila,vrela bosne kao da i nema,željeznica se koprca a o miljacki da ne govorim...ljudi non stop govore da se racionalno koristi voda a ko fol građani tvrde da vode ima,jbga skupo nam je marka za hiljadu litara ali nije 4 za 5 u plastičnoj boci još moraš otići po nju...kiše nema 3 mjeseca a građani ljuti,vode nema na izvorištu a građani ljuti,rečeno da se voda racionalno koristi a građane boli čuna...e pa građani sutra je Bajram a ima i kišna dova pa lagano...
Koja tragedija SARAJLIJE NEMAJU VODE ZA BAJRAM ! Daj bolan spustite se malo na zemlju. Neki nemaju šta jesti pa se ne žale toliko !
K A T A S T O F A!!!! PA BOLJE NAM JE BILO ZA BAJRAM 92' PA DAJTE OSTAVKE KRETENCINE (I U VODOVODU I U KANTONALNOJ VLADI) KAD VEC NE ZNATE RADITI SVOJ POSAO, PRESTANITE DOZVOLJAVATI GRADNJU ZGRADA U GRADU AKO VEC INFRASTRUKTURA KOJU NISTE DOHVATILI ZADNJIH 40 GODINA TO NE DOZVOLJAVA!!!
E šta se zraka nadišem ujutru iz česme...ljepota...pravi igmanski ozonski zrak
E jesi me nasmijao, da mogu, d'o bi ti 1000 pluseva :-)