Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda da necuu daleko stici.. pravda za dzenana, pravda za davida, pravda za selmu i editu... pravda za sve
I mrtvi odose iz ove zemlje. Tuga najveca. Davide neka ti je lahka crna zemlja. Nadam se da ces konacno pronaci smiraj duse.
Tuzno je to da osudjujete covjeka koji zeli samo pravdu za svoje djete koje je ubijeno i stvaraju se razne teorije zavjere. Hajde stavite se vi u njegovu poziciju kako bi vi reagovali da se vama nedaj Boze tako nesto dogodi, kako bi reagovali?
Šta očekujete od policije RS-a koja je, nakon policije nacističke Njemačke, oglašena krivom za genocid u Srebrenici!
Nemaju mira, ali od ludih roditelja.
Tuga i zalost djaba sve na kraju protesti za sta da ga na kraju sahrane u Austriji?Jesmo jadni nema pravde a izgleda nema ni ljudi vise ovdje.
đavolja zemlja. i to je potpuno tačno.
Ovo se zove "praviti cirkus sa mrtvim detetom". I moze da mi sere ko sta hoce. Sto ga odmah u Austriji nisu sahranili? Drzavljanin je.
@TangoSaTornjacima U zivotu nisam bio u RSu majmuncicu. A ostajem pritome da je ovo cirkus. i da. Yebo te genocid.
Ovo je zaista slika i prilika jednoumlja koje jos uvijek vlada u okupiranom dijelu BiH.
Sta smo mi docekali, sta uradise sve tri strane!? Pa ni mrtvi nemaju mira...
Mislim da je klixu i BN najteže u ovom trenutku. Ostaše bez jedne teme na kojoj su zajedno radili na rušenje Milorada Dodika. Uzalud vam trud svirači....
mene ovo ne cudi. Sami biramo i evo nam rezultata. Vratonje se goje i dobivaju jos ekstra pare za neke odvojene zivote i kabinete u skoro svakom gradu jer hoce da je "njhova" zastava postavljena ispred kancelarije i wc-a. Ovdje ce ostat samo starci, ljencine i politicari.
Ovdje definitivno mozemo reci da ide na bolje mjesto...
ide na neko bolje mjesto sigurno... Počivao u miru !