Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slovenka Mojca hvali muža, Janeza da je za 8. mart vodi u Pariz. Zagrepčanka Višnja svog Martina da joj je kupio dijamantsku ogrlicu. Fata šuti! Pitaju je njih dvije što je dobila od svoga Muje!? Ku*ac!, odbrusi Fata. Zgledaše se ove dvije pa će Mojca Višnji "vidiš, Bosanka dobije uvijek najbolje"!
E baš me zaboli ona stvar šta su rekli. Zar nemate ništa pametnije da objavite. I još našli njih dvojicu? Ružno.
Nije vazno sta su rekli jeftine su rijeci, nego sta su radili oni su s_|e6ali sve zivoto i mrtvi nisu sigurni svoje grobove od ove Homunculus.
Ma znate sta. Zaboli me uho sta oni misle
Pitali Dodika šta je uzeo ženi za 8 mart? On je odgovorio,uzeo joj 100 maraka,jer nije imala više. 😂😂😂😂😂
Dodiku neki mangupi ukradu biciklo i odmah mu ga vrate...jer šta će cirkus bez meda na biciklu. 😎😂
Kada se samo sjetim budalastina Milorada Dodika iz januara 2015 godine: Kada je zatražio od Centralne banke BiH da odštampa 2 milijarde maraka. Time bi se, kaže, finansijskom tržištu obezbijedila prijeko potrebna sredstva. Hahahahahahahahahahaha
Milorad Dodik vise voli Dragana Covica od svoje zene. I njemu je poklonio nesto za 8. mart pardon ozujak To je naprosto seksualna tenzija izmedju cetnickog fasizma i ustaskog nacizma a sve u teznji za otcjepljenjem od medjuanrodno priznate drzave Bosne i Hercegovine
Ana Brnabic, Milica Markovic, Dusanka Majkic, Zeljka Cvijanovic, sve pijetet srpske ljepote .... da povratis...
Dodik: "Je*em, ne vadim! Ali ne ŽENU!" Zvizdić: "Je*u me, ne kukam! Nisam ŽENA!"
Pricha Mile: "... Ja na vrata, i nosim gitaru. Zena misli stig'o Elvis Prisli". :(
Žene same sebi karanfile i ruže kupuju, sramota
To je isto ko da pitas sta su zene rekle o muskarcima? WTF?
Mile sretan ti 8 mart 🥳
Mi Bošnjaci smo karne čim dodo nije u zatvoru