Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je smjene ona ce taman u penziju. Kako ja mrzim ovaj nas "saburaski" mentalitet vec 30 godina...sve nesto polako, nije zurba...
I sve je ustvari tako jednostavno. Ode na fakultet, zatrazi kopiju diplome, moraju joj izdati ako je ima i eto...prvi cu se pokajati. Do tada, sve ove botine koje lupetaju o uredjenju KCUS-a , nekom dugu koji kao da je ona iz djepa svog isplatila, i slicne gluposti, manite se suplje.
Žena koja je vratila dug od 400 000 000 istjerala lopove koji su krali opremu i lijekove pa otvarali svoje ordinacija. Napravila od bolnici švicarski standard. Ali sotona gulenovci i izdajnici trojke ne miruju uništiti sve što je Bošnjačko. OD DUŠMANA JE JEDINO VEĆI NEPRIJATELJ IZDAJNIK. Možete gulenovci gejevci narkomani kako hoćete ali nećete dokle hoćete posle izbora ima da vas trpamo po 10 u ćelije bez prozora akoBogda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sa srecom. Nicije nije do zore
Mi samo od te izreke i zivimo. Uz svaku vlast ide.
Volio bi je nategnut neg se hljeba najest....
Da mi je ovo neko pričao prije godinu dana , ne bi mu vjerovao. . Smeče van .
Sklanjaj to unistila je klinicki centar jedna bezveznjakinja.
INDEKSOM IH SEBIJA INDEKSOM.
Lagano ali sigurno dinastija Izetbegovic zajedno sa SDfA odlaze u zaborav
Ima li zakona za Gosoju, hoce li odgovarati za sve svoja djela koja je uradila od kada je na funkciji ili zakon samo postoji za nas buraniju!
Kud sad Bake eto je kod kuce stalno.
YEBTE MENE NEMOJTE NJU
Vratit ce se sultanija jaca nego ikada ;)
Sarajevo ispod Trebevića Mi smo vojska Izetbegovica
seko bona, koja ti je to čuka na ruci? zna li iko?
Sve polahko dolazi na normalu , ta zena je rastjerala sve sto nije sranacki podobno na UKCS u
Nakrala se i ona i bake svejedno im sad
Jahhh
Baš smarate s ovom 🤮
Kad če tužba za vračanje nezkonito stečenih para na zvanje akademika i Magistra Može dobiti platu samo kao običan doktor.