Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasem narodu ne treba nista novo kupovati to su seljaci sa dna kace
Vidi Dzeke budalice
najgora mi je ova kad kazu 'nasem narodu', ne svrsta aj sve medju manjinom seljacina. nazalost ove Ede su glasnije pa kad prave prestupe izlaze u javnost, ali nemojmo govoriti kako smo svi takvi. svugdje ima kretena na svijetu, ali nemaju platformu kao ovi nasu da se poakzuju, a i kaznjavani su adekvatno pa se suzdrze.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ima kamera, a Edi treba noge polomiti. Plus da plati žestoko.
Lijepo treba Edu naći i napraviti mu ksilofon od rebara. Dosta više idiota.
Zasto ne pazite bolje na ove moje tramvaje? Hocu rec moje i nase tramvaje? A u slucaju da ga neko ukalja bojom s vana.. samo traziti ostavku cuvara... pa dalje onoga ko je odgovoran za cuvara... i odbijat mu id plate za ciscenje. Posle vidjet kad ce opet neko uspjeti da ga ofarba
Edo ispo babici na gllavu, na hladne plocice
Koji je ovo mentalni sklop??? Koja seljačina i retard. Mami na čelo se potpiši stoko!!
Edi i Edinoj familiji treba za primjer natovariti najgore moguce sankcije, trosak novog dijela, trosak nabavke i dostave, trosak ugradnje, zajedno sa oportusnitickim troskom stajanja tramvaja dok se vrsi zamjena i popravka. Zatim ih kolektivno teretiti za vandalizam, zanemarivanje djeteta u odgoju i razvoju, natovariti im centar za socijalni rad da se svakodnevno javljaju i dolaze na razgovore, kao i cisenje svih tramvaja navecer u remizi, i objaviti to sve javno, za punoljetne osobe!!!
Edo na moj sjedo!
Svakakve bagre je sljeglo u Sarajevo ja bi ga tako po Dzepu opalio i objavio da drugi papci vise i nece papci vise da se dovode u situaciju cim dobiju jednu paprenu kaznu koju bude morao platiti
Edo je konačno prvi u nečemu za svog jadnog života. "Kada si prvi, svega si vrijedan. Na tronu može biti samo jedan!" Joj, kakav gnom!
Primjer : Glup si ko Edo.
Sta sam ja rekao za marvu ? Ne zasluzuje ova primitivna stoka ovdje ni semafore
postavite kamere prije nego ih pocnete upotrebljavati...kreteni znate da to nece ostati od huligana ali prije toga promijenite zakon i oderite ih novcano i njih i roditelje koji ih nisu znali vaspitati
Vi u bih ne zasluzujete nista osim konja i kola vas 80% ostalo kapa do poda...
i zasluzujemo nekad da ti poderemo sestru i zenu ko formulu.
Ne mogu da vjerujem. Da je nakon samo tih par dana Da je naoravljena štetaa. I to na ovime jednome tada to novome tramvaju. Gdje nije niti prošlo. I to ovih 7 dana. Kako su ovi novi tramvaji. Da su oni došli.
Jesi pismen u pm
Nije žvaka za seljaka.
Mene ovi tramvaji podsjecaju na G....