Komentari (399)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo si nam ti još trebala, nema vas familijarno u politici
@hakunfuc Dinastija...
@hakunfuc : Vojvotkinja od Starog Grada
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Uzas! Kad ce doci kraj ovoj retardiranoj prevarantskoj dinastiji!?
Čim malo bolji komentar se napiše. Ovaj što ti je lajkan je tanak treba to malo jače. Ali ni pod najgorim uslovima no slučajno izaći na ulicu.
i lijepa i pametna
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Izuzetno inteligentna, nadarena i sa željom da da svoj doprinos u lokalnoj zajednici. Ova će mlada žena zasigurno uspjeti u svojim čistim namjerama. Logično je da mrzioci lika i djela Alije Izetbegovića, prvog predsjednika naše države ne podržavaju njen angažman. A logično je i da imaju strah od boljih od sebe.
Sultan Izetbegović Treči
Čuj unuka?! Izetbegovići se sprdaju sa nama
Po čimenu pokrivenu Bujnim plaštem od jagoda Gledao sam malo prije Kako moje lane hoda. Gledao sam, pa se pito: Šta bit može rumenije? Il' jagode u čimenu Il' njezine usne dvije?
Krasna dama .! Mlada, školovana, elokventna.., još ako je dao Bog pa potegla na dida bit će to premija za našu političku scenu. Nikom ne bi trebalo smetati ni što je Bakir sin Alijin, već zato što nema njegove skromnosti, mudrosti i svega što je Aliju krasilo, a za ovu damu to treba tek da se vidi!
Pa zna doticna gdje naj bolja lova a nista se neradi I nikom ne odgovara za svoj rad I dodze kad hoce I ode kad hoce 😁😁😁😁😂
Nehljebarka dobro pa nije noge povela širiti
Jedan ode drugi dodje
O boze glavuse seljacke jos i ti
Ali eto koliko je bitno da niste u stanju ni napisati njeno ime u clanku. Nek je ona Alijina unuka da se zna da ce nas loza Izetbegovica jebavati i narednih 40 godina
Ova se makar more gledat. Za razliku od Sebije.
Ma hajte molim vas
treba ic odavde dok je jos od vakta
Da sam samo nekako mogo Aliji poslat paletu kondoma, da se ne radjaju ovi gmizavci i lesinari.
Hahahahahaha, neznam da li bi se smijao ili plakao. Pa mi kukamo na Sjevernu Koreju i dinastiju koja ide sa oca na sina. Mi smo to davno presisali, kod nas se i unuci ukljucuju u politiku. Pa dokle ovo, ljudi moji. Ima li kraja.