Plasirali se na Svjetsku olimpijadu
0
Unsko-sanski informatičari najbolji u BiH
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama kakve veze ima ovaj fotomontirani na slici, pito??? Nama Krajišnicima se već povraća od njegove sveprisutnosti na medijima sa stalno ali staaaaalno istom pričom........dodasno,dosadno,dosadno!!!!
oooj Hamdooo medjedeee, svagdje trpas tu svoju retardiranu facu....
Sklonite prepreke tržišnoj ekonomiji, poput ovog ublehe Hamde komunjare, nek naša Bosna i lijepa Krajina sijaju, a crvendaće u SIBIR......
Što znači dobar edukator za neobradjenu sirovinu. Bravo za direktora bihaćke gimnazije Jasmina Hodžića koji je od ove škole napravio respektabilnu instituciju da se ne može posramiti na najelitnijih škola u državi. Bravo Jasmine, samo naprijed !
a gle ovog lipicanera Hamdije.... Koji će on kurazzz ovdje. lik iz paštete iskače...
A sta ce ovaj Lipovaca ovdje na slici? Svasta, papanijada
Bez ovog Hamde ne moze djete i cokoladu da otvori. Sve me vise podsjeca na Dodicka.
Pa ja, Una, riba, nezasićene masne kiseline, logično. Svaka čast !!