Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta drugo ocekivati kad im pola profesora predaje na tri faksa simultano
respektivno
Samo se potpisu i uzmu kes a jadni asistenti rade ko crnci
htjeli bi da su na budzetu, da im se isplacuje plata, placa prostor, troskovi a da rade na fakultetu ko u privatnoj firmi i da zaradjuju. i ja bih volio da mi drzava placa sve a ja da ko fol zaradjujem sa strane i kazem da je to moje.
sto ste im dali odobrenje da su zaduzuju kreditno...to je van pameti.
Baš me čudi jer sam mislio da dolaskom SDA na sve nivoe vlasti svi problemi će biti riješeni u roku od jednog radnog dana, ako taj radni dan nije petak zbog džume.
Mirsad Cabaravdic direktor Zavoda za medicinu rada bacio je pod noge citavo svoje obrazovanje i ugled, prodao se stranci za radi malo funkcije direktora. Sada sluzi kao stranacki bot neobrazovanim kadrovima, kao njihov hamal srozavsi se tako na najnize grane.
Ko je će inspekcija pročešljati Ministarstvo? Našli bi materijala za oboriti rekord. A čim kažu "Na tragu smo rhješenja." znajte da veze nemaju šta i kako treba da rade.
--- UNSA posluje nezakonito Kad djeca koja žele kad završe srednju školu igrajući EL BAketa , dođu na fakultet šta mogu tu da nauče ? NEZAKONITOSTI da bi i oni jednog dana postali EL BAke !
Klix nije objavio da postoji i igrica Flappy Fahro. Što li...
Objavljeno je cak prije 13 sati
@chelo https://www.klix.ba/scitech/tehnologija/nakon-igrice-el-bake-isti-developeri-kreirali-flappy-fahro/180422080
Ako je Zemlja okrugla , zašto udaljenost između gradova mjerimo RAVNO ???
@SkakaAbdulah Ko koaže da mjerimo ravno? Ako mjeriš po tlu, mjeriš pravce, krivine i nagibe i dobiješ razdaljinu koju moraš preći. Ako mjeriš zračnu udaljenost, zakrivljenost je uračunata, ali je na malim razdaljinama to neznatno.
@Miles Dyson Dobro , ali sve rijeke teku po zemlji a ne okolo zemlje ... još jedan dokaz da je zemlja ravna ploča
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pljačka se na sve strane i otima a ja gledam ko ker
Hocete dekani i prodekani milione da zgrcu u svoje dzepove mamu vam hebem