Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POZDRAV OD RAJE SA BIROA NOVI GRAD SARAJEVO
taman sad mogu dobit radno mjesto kao konobari!!! ;)
Svaka cast rijetkima koji su ucili, redovno polagali ispite, odricali se puno toga da zavrse fakultete, magisterije i doktorate. Ovi zadnji su skroz rijetki. Ivo Miro Jovic i slicni magistriraju i doktoriraju, a da fakultete i ne vide. U BiH nikad vise generala , doktora i magistara, a situacija u zemlji nikad gora.
hehehhehehe kretena. Da ste 10% firmi tvorili, mozda bih mogli 20% tih \"novopecenih\" i zaposliti, ovako ce se vucati par godina i skontati da im je sve uzalud bilo. Ili ce skontati kakvu drzavu imamo, pa se pedale ufatiti i u strane zemlje otici. Onda ce ih strane zemlje za malu paru \"rado primiti\". Drzava presretna, sto nema \"pametnih\" da im se mjesa u politiku, strane zemlje sretne, da im neko za male pare radi. :-)))) I fakat happy end.
Treba sada naći 648 štela, i poljubiti 648 guzica da bi se dobio posao pri čemu će naše dipome početi mirisati na ove guzice
mogu svoje cmarove da obrisu sa tim diplomama!!!
Pa ne takmičimo se valjda? Nije cilj podijeliti što više diploma! Može ih svako odštancati i milion, ali onda gube smisao, valjda, šta ti misliš?
Danas je lakše završiti fax nego prije srednju školu.
Nšta se ne brinite. Država će za Vas sve obezbijediti. Dobićete posao baš oakav kakav želite, bićete osigurani, dobijaćete regres, imaćete povoljne kredite,................................................ ....................................... ......................... ............ BJEŽITE DJECO VANI DOK MOŽETE!!!
SVAKA CAST SVIMA...!!!
ovdje govorimo od ukupno 700 ljudi u zenici. jel znate da je u sarajevu danas provisano više od 6.000 diplomaca?
svako dobro braco i sestre sve najbolje nek vas bog nagradi svakim dobrim poslom. GOD IS GREAT !
Na ovih 648 diplomanata prvog studijskog ciklusa i 50 magistara nauka, studenata drugog ciklusa dodaj i ovih danas promovisanih sarajevskih 6.138 ovogodišnjih diplomanata i magistranata. Neka im je sa srećom, ali ni teoretski nije moguće da sutra svi rade za šta su stručni jer imamo već prepune biroe diplomanata i magistranata iz prošlih godina. A da ne spominjemo one što završavaju u Travniku, Odžaku, Bijeljini itd. i dodamo i taj broj.
Idemooooo idemooooo... diplome na kilo!!!! Doktorati, magistrati!!!!!
Najbolje je ismijavat nekoga, pa makar to bilo i necije znanje!!! Ne moze nam drzava ni valjat, kad je u svakom javnom preduzecu 90% onih koji su fakultet zavrsili odmah poslije rata ili u skorije vrijeme u Travniku, Kislejaku, Vitezu itd itd
jesul to oni što su završili fax kod braće bajrića u ljusini
NE OČEKUJTE DA ĆE VAM NEKO DOĆI NA VRATA I PONUDITI POSAO, ljenguzi, samo znate zvocat kako država ne valja