Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sto vise doktora nauke drzava sve vise tone.Sad ce Bake sve za savjetnike.Ko zna mozda je ovo rang nekadasnje osnovne..
Ko da je sprovod... Što pognuta nosa zaprimaju diplome? Mora da su bile jako skupe. SDA ima dobre "naučnike". I Budnjo je doktor a Sarajlić je akademik za kriminal.
Doktori sretan put u evropu...
E sad ih zaposlite da "operišu" jer smo mi glupi za malverzacije. Napred sda Zenica ! Sva je bagra i šljam od tamo...
što ga mošnje štancaju ove doktore nauka. iskaču ko iz neke fabrike sa serijskom proizvodnjom. dosad su ih izbacili pola miliona, a 23% rezervata najzaostaliji kutak svijeta.
spreman kadar za izvoz