Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nam nije jasno da ne zivimo u drzavi, nego na teritoriju kojim upravljaju mafijaske porodice.
@toh Ma ne radi se mafijskim familijama nego u ovoj drzavi svagdje se vara.
UNIVERZITETI SU KAO I ZDRAVSTVO - KORUMPIRANI I BEZOBRAZNO LOŠI - NAMJERNO STVARAJU TAKVE UVJETE KAKO BI SVI PRELAZILI U PRIVATNE I PLAĆALI SVE USLUGE U KOJIMA UJEDNO RADE PORED OVIH JAVNIH
Čekajte dok upadnu na sarajevski. ova je mala maca
Glavni moto u ovoj zemlji: "Ako ne možemo nikako drugačije onda ćemo pošteno!
I sta sada!? Kao da ce ovaj izvjestaj bilo sta promijeniti! Nema moralnog ni pravnog poretka
Sve dok rektorica i Upravni odbor ne budu krivično gonjeni i od svog novca nadoknadili pričinjenu štetu, imat ćemo još mnogo sličnih revizorskih izvještaja koji se mogu okačiti o klin
Samo bježat iz ovevuko*ebine.
Komuniste Tuzlake zemljotresom mrdat dook zemlja ne proguta KOMUNISTICKA QOVNA.
skolska raja :)
Umni ljudi koji prave lopovluke i njih su svjesni su najgore hulje , i smradovi od ljudi. Volio bi da sam se rodio za vrijeme udbe i da sam imao cast da ovakve ganjam .
Prevarantska drzava
@moja_tetka Zakon primjenjuju samo na sirotinji, penzionerima itd . Drzavni UZP nad nemočnim
vjerske institucije i državne institucije leglo kriminala (bar što se tiče naše države za druge neznam), u slučaju da ih neko uhvati na djelu, taj neko se sankcijonira jer to nije uradio na "legala" način dok su oni radili "nelegalne" stvari. mi živimo vrhunac demokracije.