Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propali univerzitet, univerzitet bez studenata
Pa sta,.. ko god se prijavi dobit ce akreditaciju. Mozda je UNTZ prvi ali to je u startu ništavno jer oni koji su im dali akreditaciju ( cuj klastersku) ni sami nisu akreditirani 🙃
Svaka im cast ako su danas zaista tako dobri. Inace prije par godina oni koji su zavrsavali u Tuzli izlazili su s fakulteta bez osnovnog znanja, a s diplomama.
sljedece 2 sedmice su kljucne.
Da nije bilo Jugoslavije ovo na slici bi bila supa ja msm
Dinosaurus dinosaurusu rekao da je sisar. Drugovi i gospodje, vrijeme je pregazilo i vas i visoko obrazovanje u ovoj formi. Fakultet nije da se ubiju 3-4 godine kratkog zivota, nego da spremi mladu osobu za trziste rada. Nazalost, cesto su tromjesecni kursevi dizajnirani od ljudi u industriji, korisniji od trogodisnjih studija.
Fakultet nije da spremi mladu osobu za tržište rada, za to postoje srednje škole.
Klasicni bosansko-hercegovacki mentalite u komentarima.samo hejt :)
ja nisam školovala
I ne treba se toga stiditi. Svi biramo put kojim cemo ici
Univerzitet u kojem se u 2023. godini rucno prijavljuju ispiti.
Vidjećeš kad odeš u njemacku sta je papir. Trebas poslat papir da si dobio papir. Al ne znate vi sta vas čeka u njemackoj. Birokratija tamo, ma Bosna je mila majka
Tamam htjedoh napisat pozitivan komentar, kada ugledah ovo, kad ne umre ...tacno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)