Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast doktori,samo me interesuje jel imate znanje i ako ga imate da li če te ga primjeniti u praksi ili če te "prditi u prazno po koje kakvim katedrama,kancelarijama"
GO TUZLA GO, GO TUZLA GO, GO TUZLA GO GO ...
Predlažem da se svakoj novorođenoj bebi u BiH odmah dodjeli titula doktora nauka, što da se dijete izlaže troškovima kasnije u životu.
Izjava dana: "Ja sam ZA eutanaziju. Mi se naime prvo trebamo pobrinuti za LJUDE. A da bismo se pobrinuli za ljude, trebamo se prvo založiti za eutanaziju DŽUKELA... na vlasti." Nj.V. Omerbašić http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
Kod nas na 100 ljudi imamo 60 visokoobrazovanih, 15 magistara i 10 doktora. Pomislio bi čovjek da smo genijalna nacija. :D
dakle gospodo poslije danasnje promocije od sutra wellcome to the BIRO ZA ZAPOSLJAVANJE
jel svako, ko napise doktorsku disertaciju, doktor nauka u BIH? nije mi jasan taj sistem...
cudno mi...ovo pretezno stariji ljudi... ja imam 25 god. i vec 2 god. radim istrazivanje i pisem disertaciju...a necu bas biti dr. sc., zato mi nije jasno sve to..
nije bas diplomski, zelim titulu da imam :-) tako da se godinama nerviram pored fakulteta, ne moras ga zavrsiti da bi se bavio istrazivanjem i pisao diss, tek ako zelis predati, tad moras imati zavrsen fakultet.. eee koji je grad..najljepsi u Njemackoj, samo cu ti to reci xD
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nikako da se uhavizam - jesu li to magistri i doktori struke ili pak nauke. Razlika je ogromna. Novinari je ne vide ili neznaju da postoji i neka razlika. Svako, ovoliko štancanje kadrova po gradovima i selima je zabrinjavajuće - bez radnika i seljaka nema ni privrednog meraka. Možda se varam??? Neka mi dokažu!
Sve muslimanska imena....MULTIETNICNOST !!!
mora neko i u Doboju i Banja Luci da diplomira
jesi li siguran 100%? @Dornauszieher (koje ime!) :D
A duše drage, sad svi u drzavnu sluzbu po nalogu La familije iz parlamenta. Mamu vam je.bem.