Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uredniče pa treba kliknuti na link "Članovi Senata". Dođoste do njega i ne kliknuste? http://www.untz.ba/index.php?page=clanovi-senata. Poneki vaši tekstovi stvarno nekad nemaju veze sa stvarnim stanjem....
Amerikanac, mozda da procitas sav tekst, a ne samo naslov, pa tek onda da komentarises???
Sta tek rade djeci
Valja kupit toner koji dobiješ besplatno , biće nam i zrak fening udisaj ..
Znači nego na sve načine nešto krije. Nema drugog opravdanja zašto kriju. Bilo bi lijepo kada bi se jedna "čistka" napravila i vidjelo ko kakvu školu ima. Naravno, pogledati i da li je neko u porodičnim odnosima. Ako jeste, neka se da izbor da jedno može ostati a drugi mora napustiti. Tako bi se omogućila šansa i drugima da budu birani.
Pa javna je, samo se naplaćuje. ☺