Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super sto se ulaze ali meni ovo sega izgleda, klip pogotovo...
Joj šege. Što su oni ozbiljniji, šega veća. Djeca prava. Žiku mentora, Minja Subota. Ima li simulator jahanja, sadnje paradajza, padobranstva, šmrkanja koke? Ne razumijem se ni u jedno, a da mi je da me ne uzme trema kad dođe momenat.
Citanje vladinih obavjestenja i clanaka sa interneta nije novinarstvo.
de malo ba pametni, ohani. De nekad nesto pozitivno moze li?
@Salt City TZ Nisam jedan on onih koji vjeruje da je "bolje ista nego nista". Ako ce ovi za 5 godina ici na TV da budu PR vlasti i da mi citaju 3 dana stare vijesti, onda i nemam neke koristi. Sumnjam da ce uciti kako da istrazuju i otkrivaju istinu i ispituju neregularnosti i prezentuju ih javnosti.
Univerziteti u Travniku i Sarajevu imaju simulacije fakultetskih diploma.
@AhmetpasaKosaca Jel? Nisam znao. Srednjoškolac nije mogao da vrši zločine, potreban je fakultet za to?
To svjesno stavljanje ta dva univerziteta u jednu recenicu govori o tvojim provokatorskim namjerama ovdje. A da ne govorimo o trudu koji ulazes u sve te tvoje provokacije i nebuloze koje piskaras 24 sata dnevno na Klixu... I sve profile koje su ti ukinuli.. Uglavnom, licnost za dobrog psihologa u najmanju ruku..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)