Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Lesli Ocigledno ne znas razliku izmedju stohastickih i deterministickih nauka. Kad malo prosurfas i vidis sta to znaci, onda ces shvatiti da dajes komentare koji otkrivaju sav raskos tvog neznanja.
Zalosni su komentari na ovu temu. Zbog nepostivanja obrazovanja i njegove uloge u razvoju drustva, ovdje nema napredka. Sve go papak do papka. Komentari vas odaju (cast izuzecima). Nisam doktor nauka, ali znam da iza toga stoji jaako puno truda i rada. Ipak bi to trebalo znati cijeniti. Ali treba mozak za to.
E moja Aida, da oni išta znaju bogdo. Ne može se neki filozof, pravnik, ekonomista i sl. porediti sa stručnjacima egzaktnih nauka. Egzaktne nauke donose korisne stvari, inovacije, proizvodnju, od toga se živi i liječi, a svi ostali su obični polupismeni politikanti.
Ne razumijem sta fali doktorima novinarstva, i politickih nauka? TZasto su oni manje vrijedni od npr. doktora medicinskih nauka? I oni su strucnjaci u svojoj oblasti. Manite se predrasuda...Nikad nama nece biti bolje sve dok se doktori (pa nije bitno koje oblasti) budu omalozavali, i dok se bude nepostivao njihov trud...
Kako se mogu promovisati doktoranti??? Katastrofa od portala i nepismenih novinara koji ne znaju razliku izmedju doktora i doktoranta Dobar je univerzitet kakav je papanluk sarajevo-x
Doktor novinarstva, doktor političkih nauka,... hahahahahahaha Postaćemo jako razvijena zemlja sa ovim profilom \"stručnjaka\"... Jadna li nam majka, sa ovakvim školstvom i uopše sistema vrijednosti u društvu....
cestitam! dr navuka svakako ima pravo donekle. ali proizvodni strucnjaci su vecinom vani, gdje se to nesto bolje placa i puno puno vise cijeni. otjerali ih hahari. previse primitivizma, neznanja, prazne papirologije.
Sa ovakvim profilom \'\'stručnjaka\'\' (svi neproizvodni) ćemo polako, ali sigurno, u tri lijepe materine.... samo neka se uvaliti na budzet, a ko će ga puniti?